Hoppa till innehållet

PT-konsultation

Boka
  • Betala själv

Våra kunder

Vi finns för alla. Ung som gammal, otränad som vältränad, vi tar emot med öppna armar och sinnen. Du kan komma som privatperson, via landstinget, via din försäkring eller din arbetsgivare

Betala Själv

Kunden står för samtliga kostnader. Vi kan förmedla kontakt till olika finansieringsmöjligheter.

Företag

Vi hjälper till med att hitta rätt sjukvårdsförsäkring för företaget och för den anställde som, därmed, kan få snabb, trygg, effektiv vård och behandling vid behov.

Försäkring

Försäkringsbolagen står för kostnaderna utifrån överenskomna regler.

Regionfinansiering

Här gäller samma priser som i offentlig hälso- och sjukvård. Högkostnadsskydd gäller.

 

Är du nyfiken på hur du kan utveckla din träning och få bättre resultat?

Behöver du hjälp med att hitta din motivation eller nå dina personliga träningsmål?

Boka en kostnadsfri PT-konsultation med någon av våra personliga tränare. Vi berättar vad vi kan göra för dig och pratar om dina förutsättningar och mål.

Är du redan PT-kund? Boka ditt pass här.

Instruktörer, massörer, personliga tränare

Malin Malmberg
Malin Malmberg
Personlig tränare
Personlig tränare

Jag har tidigare jobbat som Personlig Tränare i Stockholm och tävlat i konståkning men har nu flyttat upp hit för att studera till Fysioterapeut på LTU. 

 

Jag älskar att åka skidor och ser väldigt mycket fram emot vintern! 

 

Rörelseträning och träning med egen kroppsvikt tycker jag är extra roligt! 

 

Kontakt: malin.malmberg@hermelinen.se

 

Erica Fröman Svensson
Erica Fröman Svensson
Anläggningsansvarig Hermelinen24, Personlig Tränare, Weight Trainer coach
Anläggningsansvarig Hermelinen24, Personlig Tränare, Weight Trainer coach

Jag är en person som vill dela med mig av min passion för en aktiv livsstil. Att skapa de bästa förutsättningarna för Dig att kunna leva Ditt bästa liv. 

Någonting som står mig varmt om hjärtat är rörlighetsträning, den psykologiska aspekten med att vara aktiv och övningar där hela kroppen får arbeta. Kroppen är gjord för att röra på sig så träning ska vara någonting som är roligt, så att den blir av.

Jag är utbildad Weight Triner coach och leder våra vikminskningsprogram.

Det du får av mig som PT är pepp, motivation och service - möjligheten till eget personligt program och uppföljningar. Är du gravid eller postgravid hjälper jag Dig gärna med att förbereda kroppen inför kommande utmaningar och/eller återhämtningen efteråt. 

Kontakt: erica.froman@hermelinen.se

Lina Schlotterbeck
Lina Schlotterbeck
Personlig Tränare
Personlig Tränare
Min träningsbakgrund startade inom idrotten. Jag är pensionerad simhoppare och gymnast som efter skador hittade till gymmet. Jag har efter min (väldigt tidiga) pension utbildat mig till idrottsvetare, fystränare, PT och har nu flyttat upp till Luleå för att plugga fysioterapi. 
 
Jag tycker att träning ska vara roligt och givande, oavsett vilket mål man har. Tycker man inte träning är roligt har man helt enkelt inte testat rätt träningsform. Tillsammans kan vi hitta rätt träningsform för just dig och skapa ett roligt och varierande träningsprogram. 
 
Själv älskar jag crossfit-inspirerad träning och älskar att känna mig stark. Låt mig hjälpa dig att hitta just ditt driv inom träningen!
 
Maria Wikström
Maria Wikström
Personlig Tränare
Personlig Tränare
Jag är utbildad licensierad internationell personlig tränare och kostrådgivare samt certifierad mamma/mage coach.
 
Jag brinner för hälsa och träning sedan många år tillbaka. Älskar att se andra utvecklas och peppa människor att nå sina mål.
 
Jag ser fram emot att vara en del av Hermelinen träning och kunna hjälpa dig som medlem att nå dina mål genom individuell träning eller i grupp.
 
Tveka inte att fråga mig om du funderar på något i gymmet Den bästa träningen är den som blir av och man ska välja en träningsform som motiverar en!
 
 
Tillgänglighet på hermelinen.se
By Formsmedjan. Powered by Yago