Hoppa till innehållet
Bli en Hermelin

Tillsammans skapar vi hållbarhet

Varje dag, i stort och smått jobbar vi för att vara en samhällsaktör och göra saker som våra barn kan vara stolta över. Hos oss finns spetskompetens och bredd inom alla våra verksamhetsområden. Vår samverkan inom friskvård, rehabilitering och sjukvård gör oss unika.

Vi försöker alltid hitta nya lösningar och affärsmodeller som skapar förutsättningar att lyckas. Tillsammans som lag, arbetsplats och individer bidrar vi till ett bättre samhälle och friskare liv för våra kunder, oavsett var i livet de befinner sig. 

Det krävs mod

Det var långt ifrån vanligt med privata vårdalternativ när vi startade 1990. Hermelinen startades utifrån ett mål om att bygga upp den vård vi själva ville se, trots att privat vård då var ovanligt. Att växa och utvecklas kräver mod.

  1. Vi vågar ifrågasätta normen
  2. Vi skapar förutsättningar att lyckas
  3. Vi bygger gemenskap
Det krävs mod

Du är viktig

Hos Hermelinen har alla individer en möjlighet att påverka – samtidigt som de får göra det de är bäst på. Tillsammans bygger vi vår unika värdekedja och du är en viktig del av den. Vi ska vara ett företag där alla kan vara sina bästa jag och där vi tillsammans bidrar till att förverkliga vår vision.
Du är viktig

Hermelinenfonden

Unga människors livshälsa är en hörnsten för god hållbarhet i ett samhälle. Vi skapade Hermelinenfonden för att unga människor ska få växa upp med god hälsa samt känslan av att kunna förverkliga sina drömmar och sina speciella superkrafter.

Fonden fördelar medel till organisationer och verksamheter som arbetar för hållbarhet kopplat till barn och ungas livshälsa.

Läs mer

Hermelinenfonden

Livet som Hermelin

Tillsammans jobbar vi alla emot ett gemensamt mål - att skapa ett hållbart liv! Som anställd hos Hermelinen kommer du bli en viktig del i ett sammansvetsat team. Vi erbjuder tjänster inom träning, sjukvård, fysioterapi, hud- & plastikkirurgi samt företagshälsa.

Svein

Svein

-Plastikkirurg, Hud & plastikkirurgi

Jag har aldrig upplevt ett bättre kirurgiskt team. Det är ingen operation som jag har varit på som går så snabbt, precist och korrekt. Det har att göra med sammansättning av människor som är med på operationen.

Öppna video

Tomas

Tomas

-Ortoped, Fysioterapi

Det är ett snabbt flöde, det är en jättebra personalstab, det är lätt till beslut och korta handläggningstider. Vi har en jättehög kompetens i huset och ett oerhört bra samarbete med övriga personalgrupper. Det är lättarbetat och det blir bra kvalitet på det hela.

Öppna video

Eva

Eva

-Seniortränare, Träning
Hos Hermelinen kan jag använda min kunskap och erfarenhet på rätt ställe, till rätt målgrupp. De värdesätter min kompetens, vilket stärker mig och det gör mig till mitt bästa jag. Vi har lätt, enkel, snabb kommunikation- "Allt går att lösa”. Alla ställer upp för varandra.

Ett unikt erbjudande

Hermelinen bygger livshälsa genom att förena spetskompetenser i en unik obruten värdekedja. Från behov via behandling, rehabilitering och friskvårdsinsatser – till ett hållbart liv.

Ett unikt erbjudande

Värdekedjan

Idrott bygger gemenskap

Vi vill göra skillnad genom att vara en aktiv partner till idrottsföreningar och organisationer som engagerar, motiverar och inspirerar till ett hållbart liv. Idrott på olika nivåer bidrar till gemenskap där människor kan delta efter sin egen förmåga - vilket bidrar till ett friskare samhälle på många sätt. 

Förutom att bidra till ökad gemenskap och livshälsa så skapar idrotten även förebilder. Vi vill att våra barn och unga ska ha förebilder att se upp till, drömmar att sträva efter och mål att uppnå. Därför väljer Hermelinen att stötta och lyfta fram föreningar och organisationer som bidrar till just detta.

Idrott bygger gemenskap
Lediga tjänster, klicka här

Är du rätt person men har fel titel för tjänsten?

Tveka inte på att skicka in en spontanansökan!

Sjuksköterska till Hermelinen i Luleå

Just nu expanderar vi och vill därför välkomna en engagerad och kompetent sjuksköterska till vårt team.

ST-läkare till Hermelinen i Luleå

Vi söker dig som vill bidra med kunskap och attityd att på Hermelinens vårdcentral i Luleå och forma morgondagens primärvård.

ST-läkare till Hermelinen i Sävast

Hermelinen expanderar och växer. Nu söker vi läkare för specialiseringstjänstgöring inom allmänmedicin till vårt lagbygge på vårdcentralen i Sävast. 

Nyheter
Sjuksköterska till Hermelinen i Sävast

Sjuksköterska till Hermelinen i Sävast

19 jan 2024
Hermelinens hälsonav i Sävast växer. Nu söker vi dig som kan vara med och ta emot den stadiga...
Läs mer
Fysioterapeut till Hermelinen Sävast

Fysioterapeut till Hermelinen Sävast

3 okt 2023
Är du vår nästa kollega och medarbetare på Hermelinens nyöppnade vårdcentral och hälsonav i...
Läs mer
Sjuksköterska till Hermelinen Sävast

Sjuksköterska till Hermelinen Sävast

3 okt 2023
Är du vår nästa kollega och medarbetare på Hermelinens nyöppnade vårdcentral och hälsonav i...
Läs mer
ST-läkare till Hermelinen i Luleå

ST-läkare till Hermelinen i Luleå

23 aug 2023
Vi söker dig som vill bidra med kunskap och attityd att på Hermelinens vårdcentral i Luleå forma...
Läs mer
By Formsmedjan. Powered by Yago