Hoppa till innehållet
Bli en Hermelin

Tillsammans skapar vi hållbarhet

Varje dag, i stort och smått jobbar vi för att vara en samhällsaktör och göra saker som våra barn kan vara stolta över. Hos oss finns spetskompetens och bredd inom alla våra verksamhetsområden. Vår samverkan inom friskvård, rehabilitering och sjukvård gör oss unika.

Vi försöker alltid hitta nya lösningar och affärsmodeller som skapar förutsättningar att lyckas. Tillsammans som lag, arbetsplats och individer bidrar vi till ett bättre samhälle och friskare liv för våra kunder, oavsett var i livet de befinner sig. 

Det krävs mod

Det var långt ifrån vanligt med privata vårdalternativ när vi startade 1990. Hermelinen startades utifrån ett mål om att bygga upp den vård vi själva ville se, trots att privat vård då var ovanligt. Att växa och utvecklas kräver mod.

  1. Vi vågar ifrågasätta normen
  2. Vi skapar förutsättningar att lyckas
  3. Vi bygger gemenskap
Det krävs mod

Du är viktig

Hos Hermelinen har alla individer en möjlighet att påverka – samtidigt som de får göra det de är bäst på. Tillsammans bygger vi vår unika värdekedja och du är en viktig del av den. Vi ska vara ett företag där alla kan vara sina bästa jag och där vi tillsammans bidrar till att förverkliga vår vision.
Du är viktig

Hermelinenfonden

Unga människors livshälsa är en hörnsten för god hållbarhet i ett samhälle. Vi skapade Hermelinenfonden för att unga människor ska få växa upp med god hälsa samt känslan av att kunna förverkliga sina drömmar och sina speciella superkrafter.

Fonden fördelar medel till organisationer och verksamheter som arbetar för hållbarhet kopplat till barn och ungas livshälsa.

Läs mer

Hermelinenfonden

Livet som Hermelin

Tillsammans jobbar vi alla emot ett gemensamt mål - att skapa ett hållbart liv! Som anställd hos Hermelinen kommer du bli en viktig del i ett sammansvetsat team. Vi erbjuder tjänster inom träning, sjukvård, fysioterapi, hud- & plastikkirurgi samt företagsservice.

Svein

Svein

-Plastikkirurg, Hud & plastikkirurgi

Jag har aldrig upplevt ett bättre kirurgiskt team. Det är ingen operation som jag har varit på som går så snabbt, precist och korrekt. Det har att göra med sammansättning av människor som är med på operationen.

Öppna video

Loukia

Loukia

-Överläkare, Vårdcentral

Det är väldigt intressant att jobba här och jag har ett fint samarbete med alla mina kollegor här. Det är roligt att få vara med från början och bidra till en ny verksamhet.

Öppna video

Tomas

Tomas

-Ortoped, Fysioterapi

Det är ett snabbt flöde, det är en jättebra personalstab, det är lätt till beslut och korta handläggningstider. Vi har en jättehög kompetens i huset och ett oerhört bra samarbete med övriga personalgrupper. Det är lättarbetat och det blir bra kvalitet på det hela.

Öppna video

Eva

Eva

-Seniortränare, Träning
Hos Hermelinen kan jag använda min kunskap och erfarenhet på rätt ställe, till rätt målgrupp. De värdesätter min kompetens, vilket stärker mig och det gör mig till mitt bästa jag. Vi har lätt, enkel, snabb kommunikation- "Allt går att lösa”. Alla ställer upp för varandra.

Ett unikt erbjudande

Hermelinen bygger livshälsa genom att förena spetskompetenser i en unik obruten värdekedja. Från behov via behandling, rehabilitering och friskvårdsinsatser – till ett hållbart liv.

Ett unikt erbjudande

Värdekedjan

Idrott bygger gemenskap

Vi vill göra skillnad genom att vara en aktiv partner till idrottsföreningar och organisationer som engagerar, motiverar och inspirerar till ett hållbart liv. Idrott på olika nivåer bidrar till gemenskap där människor kan delta efter sin egen förmåga - vilket bidrar till ett friskare samhälle på många sätt. 

Förutom att bidra till ökad gemenskap och livshälsa så skapar idrotten även förebilder. Vi vill att våra barn och unga ska ha förebilder att se upp till, drömmar att sträva efter och mål att uppnå. Därför väljer Hermelinen att stötta och lyfta fram föreningar och organisationer som bidrar till just detta.

Idrott bygger gemenskap

Vi gör skillnad

Vi söker en kundansvarig sköterska

Vi söker en kundansvarig sköterska

1 sep 2022
Vill du bli en av oss? Just nu söker vi en legitimerad sköterska, gärna med erfarenhet av...
Läs mer
Postoperativ timvikarie till Specialistsjukvården

Postoperativ timvikarie till Specialistsjukvården

30 aug 2022
Vill du bli en av oss? Hermelinen specialistvård söker nu en lagspelare till Hermelinens växande...
Läs mer
Träningskoordinator till Hermelinen

Träningskoordinator till Hermelinen

22 aug 2022
Träningsverksamhet är en viktig del i Hermelinens värdekedja. Här skapar vi kontinuitet och...
Läs mer
Möjlighet att jobba som fysioterapeut på Hermelinen

Möjlighet att jobba som fysioterapeut på Hermelinen

5 apr 2022
Nu finns möjligheten att jobba på Hermelinen som Fysioterapeut under samverkansavtal med Region...
Läs mer
Hermelinen och Polarrenen bygger hållbart i Boden

Hermelinen och Polarrenen bygger hållbart i Boden

24 feb 2022
Polarrenen AB planerar en ny fastighet vid Boden Business Park för Hermelinen, som fortsätter...
Läs mer
Möt våra läkare | Andrea: ”Viktigast är mötet med patienten”

Möt våra läkare | Andrea: ”Viktigast är mötet med patienten”

11 nov 2021
Lär känna några av våra läkare, som här berättar hur det är att ha sin etablering hos...
Läs mer
Visa alla lediga jobb

Är du rätt person men har fel titel för tjänsten?

Tveka inte på att skicka in en spontanansökan!

Träningskoordinator till Hermelinen

Träningsverksamhet är en viktig del i Hermelinens värdekedja. Här skapar vi kontinuitet och möjligheter för ett hållbart liv för våra medlemmar. Nu söker vi dig som vill vara med och skapa tillväxt i en spännande bransch som hela tiden utvecklas.

Läkare till Hermelinen vårdcentral

Just vi söker vi ytterligare en Specialist i allmänmedicin till gänget på vårdcentralen. Brinner du för att vara med och forma framtidens primärvård och vara en del av din egen arbetsmiljö.

ST-läkare till Hermelinen vårdcentral

Just vi söker vi ytterligare en ST-läkare till gänget på vårdcentralen. Brinner du för att vara med och forma framtidens primärvård och vara en del av din egen arbetsmiljö.

Postoperativ timvikarie till Specialistsjukvården

Just nu söker vi erfarna sjuksköterskor som vill arbeta extra i vår operationsverksamhet. Vi söker dig som vill arbeta både dagar och nätter, och som kan hoppa in med kort varsel.

Möjlighet att jobba som fysioterapeut på Hermelinen

Nu finns möjligheten att jobba på Hermelinen som Fysioterapeut under samverkansavtal med Region Norrbotten.

Arbetsterapeut/rehabkoordinator

Just vi söker vi en arbetsterapeut/rehabkoordinator till gänget på vårdcentralen. Meriterande är erfarenhet av VAS och primärvårdserfarenhet gällande rehabilitering och multidisciplinärt arbete.

Kundansvarig sköterska

Just nu söker vi en legitimerad sköterska, gärna med erfarenhet av företagshälsa eller inriktning distriktsköterska.
Tillgänglighet på hermelinen.se
By Formsmedjan. Powered by Yago