Hoppa till innehållet
6 oktober 2021

Vår träningspodd i miniformat – där experterna har ordet

Nu kommer en ny minipodd med temat träning och hälsa. Det är Hermelinen som startat podden Träning för dig, där bland annat sjukgymnaster, personliga tränare och läkare ska dela med sig av sin kunskap.

– Vi kommer att prata om alla möjliga och spännande saker som känns relevanta och värdefulla. Kompetensen hos oss är så bred att vi kommer kunna tala om träning och hälsa ur ett perspektiv som få har möjlighet till, berättar Anna Falck, verksamhetsansvarig på Hermelinen träning.

Avsnitten till podden kommer att vara cirka 5 minuter, för att lyssnarna enkelt ska kunna ta sig tiden att få några korta träningstips – på vägen till jobbet, mellan låtarna i playlisten eller på fikarasten.

– Det är ett nytt format och ett sätt att skapa dialog på ett annat sätt. Vi vill nå både de som inte är fysiskt aktiva idag, men som önskar bli det – och de som redan är inbitna och vill lära sig nytt, säger Falck.

Nu finns det flera avsnitt ute på Spotify att lyssna till. I dagsläget har Hermelinen tre stycken gym, två i Luleå och ett i Sävast, Boden. Gymmet är en del i helheten Hermelinen, där man bland annat har gym, vårdcentral, specialistsjukvård och fysioterapin – varifrån gästerna kommer att dyka upp.

– I huset har vi så mycket kompetens som kan prata om vad som är ett hållbart liv och vilka förutsättningar man behöver. Framöver kommer vi att få lyssna till både härliga människor och spännande ämnen i podden.

Lyssna på podden här.

Den goda arbetsmiljön
Den goda arbetsmiljön
19 april 2024

Den 28 april är det arbetsmiljödagen, en dag som FN har dedikerat till dagen för säkerhet och...

Företagssköterska till Hermelinen Företagshälsa
Företagssköterska till Hermelinen Företagshälsa
17 april 2024

Vill du bli en av oss? Just nu söker vi en legitimerad sköterska, gärna med vidareutbildning inom...

Sekreterare/vårdadministratör till Hermelinen i Sävast
Sekreterare/vårdadministratör till Hermelinen i Sävast
12 april 2024

Vi söker dig som vill bidra med kunskap och attityd att i fräscha, funktionella lokaler vara med...

By Formsmedjan. Powered by Yago