Hoppa till innehållet
16 januari 2023

Hermelinen Health för ett växande Norrbotten

Hermelinens Företagshälsa växlar upp för en utökad företagshälsa där nya och digitala verktyg samt en bredare och enklare ingång möter ett växande och mer integrerat Norrbotten.

– God hälsa är en självklar del i ett långsiktigt hållbart företagande. Därför vill vi förenkla ingångarna till frisk- och sjukvård för företag i hela regionen, förklarar Lisa Morin, VD på Hermelinen Företagshälsa.   

Hermelinen Health ger inte bara en heltäckande företagshälsovård med en komplett värdekedja av behandling, rehabilitering och friskvård. Det är även en mötesplats där sociala hållbarhetsfrågor som hälsa och arbetsmiljö lyfts upp på bordet och samverkar.

– Med hjälp av digitala lösningar för systematiska arbetsflöden ger Hermelinen Health dig som företagskund en helt ny överblick över arbetsplatsens hälsa och arbetsmiljö. Det underlättar även för den enskilde medarbetaren att följa upp sina hälsoresultat digitalt.

 

En ingång för nya talanger

I takt med att allt mer utländsk arbetskraft med efterfrågad spetskompetens söker sig till Norrbotten, så kan Hermelinen Health utgöra en plattform där arbetsgivare, medarbetare och företagshälsan samarbetar effektivt för tips och stöd.

– Vi vet att ökad mångfald på en arbetsplats ofta ger ökad lönsamhet genom fler och nya infallsvinklar, innovationskraft och andra förmågor. En inkluderande arbetsmiljö bidrar också till att locka fler talanger till en arbetsplats, slår Lisa Morin fast.

– Med Hermelinen Health vill vi förenkla för företag att ta del av det här värdefulla kunskaperna, till exempel genom att anpassa exempelvis vår träning och friskvård till fler språk, så att fler ska vilja och kunna ta del av vårt erbjudande.

Den goda arbetsmiljön
Den goda arbetsmiljön
19 april 2024

Den 28 april är det arbetsmiljödagen, en dag som FN har dedikerat till dagen för säkerhet och...

Företagssköterska till Hermelinen Företagshälsa
Företagssköterska till Hermelinen Företagshälsa
17 april 2024

Vill du bli en av oss? Just nu söker vi en legitimerad sköterska, gärna med vidareutbildning inom...

Sekreterare/vårdadministratör till Hermelinen i Sävast
Sekreterare/vårdadministratör till Hermelinen i Sävast
12 april 2024

Vi söker dig som vill bidra med kunskap och attityd att i fräscha, funktionella lokaler vara med...

By Formsmedjan. Powered by Yago