Hoppa till innehållet
16 januari 2023

Hermelinen Health för ett växande Norrbotten

Hermelinens Företagsservice växlar upp för en utökad företagshälsa där nya och digitala verktyg samt en bredare och enklare ingång möter ett växande och mer integrerat Norrbotten.

– God hälsa är en självklar del i ett långsiktigt hållbart företagande. Därför vill vi förenkla ingångarna till frisk- och sjukvård för företag i hela regionen, förklarar Lisa Morin, VD på Hermelinen Företagsservice.   

Hermelinen Health ger inte bara en heltäckande företagshälsovård med en komplett värdekedja av behandling, rehabilitering och friskvård. Det är även en mötesplats där sociala hållbarhetsfrågor som hälsa och arbetsmiljö lyfts upp på bordet och samverkar.

– Med hjälp av digitala lösningar för systematiska arbetsflöden ger Hermelinen Health dig som företagskund en helt ny överblick över arbetsplatsens hälsa och arbetsmiljö. Det underlättar även för den enskilde medarbetaren att följa upp sina hälsoresultat digitalt.

 

En ingång för nya talanger

I takt med att allt mer utländsk arbetskraft med efterfrågad spetskompetens söker sig till Norrbotten, så kan Hermelinen Health utgöra en plattform där arbetsgivare, medarbetare och företagshälsan samarbetar effektivt för tips och stöd.

– Vi vet att ökad mångfald på en arbetsplats ofta ger ökad lönsamhet genom fler och nya infallsvinklar, innovationskraft och andra förmågor. En inkluderande arbetsmiljö bidrar också till att locka fler talanger till en arbetsplats, slår Lisa Morin fast.

– Med Hermelinen Health vill vi förenkla för företag att ta del av det här värdefulla kunskaperna, till exempel genom att anpassa exempelvis vår träning och friskvård till fler språk, så att fler ska vilja och kunna ta del av vårt erbjudande.

Vad gör en ortoped? Hör Mats berätta!
Vad gör en ortoped? Hör Mats berätta!
18 januari 2023

Har du besvär från leder i knän, höfter eller axlar? Lider du av nack- eller ryggvärk? Då är det...

MEBA - riskbedömningsmetod vid handintensivt arbete
MEBA - riskbedömningsmetod vid handintensivt arbete
10 januari 2023

En av Arbetsmiljöverkets många AFS är en som berör handintensivt arbete (Medicinska kontroller i...

Urolog till Hermelinen Specialistvård
Urolog till Hermelinen Specialistvård
9 januari 2023

Behovet har varit stort och vi kan glädjande nog meddela att urolog Hans Netterling börjar på...

By Formsmedjan. Powered by Yago