Hoppa till innehållet

Välkommen till "Insteget"

På Hermelinen Träning ger vi dig kraft och motivation till att ta första steget mot en hälsosam och aktiv livsstil. Att börja någonstans är nyckeln till förändring. "Insteget" är din guide och inspirationskälla på din resa mot ett friskare och hälsosammare liv.

Vi erbjuder en mängd olika resurser och verktyg för att hjälpa dig komma igång och upprätthålla din träningsrutin. Oavsett om du är en nybörjare eller en erfaren motionär, har vi något för alla.

Behöver en knuff

Har du tappat motivationen, kanske varit aktiv en gång i tiden men har svårt att hitta tillbaka till rörelsen eller är du bara totalt otränad och kommer bara inte till skott? Börja dina steg här! 

 

Behöver en knuff

Behöver en knuff

Söker variation

Börjar du tröttna lite på att utöva samma gamla grejer och lyfta samma skrot om och om igen? Det kanske kan vara roligt att utmana dig själv lite grann, och testa på något nytt? Vi på Hermelinen Träning har massor med pass, kurser och utmaningar för att göra din träning snäppet roligare!

 

Söker variation

Söker variation

Köp sommarkortet

För den som är på tillfälligt besök finns sommarkortet.

Ett kort som går att köpa på samtliga anläggningar och är giltigt i sex veckor.

Kortet går att köpa under perioden 15 maj - 6 augusti.  

Köp sommarkortet

Köp sommarkortet

Vad är ”Insteget”?

Insteget är en plattform där du som otränad eller inaktiv ska känna inspiration och trygghet att ta dina första steg mot en rörligare vardag

Vad kostar en medlemsrådgivning?

Besöket är kostnadsfritt, tar ca 60 minuter och vi bjuder dessutom på kaffe!

Vad går man igenom under besöket med medlemsrådgivaren?

Vi utgår ifrån en personlig hälsoplan, där vi tillsammans med dig gr igenom dina behov, vem du är, vad du gjort tidigare osv. Detta för att kunna hjälpa och ge dig en sådan bra start som möjligt.

Hur kommer jag i kontakt med en medlemsrådgivare?

Du kan boka in ditt besök här på hemsidan eller komma förbi oss på plats i receptionen.

Vad innehåller ett Hälsopaket?

För dig som vill undersöka dina värden av glukos (socker i blodet), blodfetter och din blodstatus. Du får även kontrollera ditt blodtryck. De blodprover som ingår är följande:
By Formsmedjan. Powered by Yago