Hoppa till innehållet

InBody kroppsanalys

Boka
  • Betala själv

Våra kunder

Vi finns för alla. Ung som gammal, otränad som vältränad, vi tar emot med öppna armar och sinnen. Du kan komma som privatperson, via landstinget, via din försäkring eller din arbetsgivare

Betala Själv

Kunden står för samtliga kostnader. Vi kan förmedla kontakt till olika finansieringsmöjligheter.

Företag

Vi hjälper till med att hitta rätt sjukvårdsförsäkring för företaget och för den anställde som, därmed, kan få snabb, trygg, effektiv vård och behandling vid behov.

Försäkring

Försäkringsbolagen står för kostnaderna utifrån överenskomna regler.

Regionfinansiering

Här gäller samma priser som i offentlig hälso- och sjukvård. Högkostnadsskydd gäller.

 

InBody är ett enkelt och motiverande sätt att ta reda på kroppens sammansättning vad gäller muskler, fett och vatten. Du får även reda på muskelbalansen mellan armar och ben, vänster och höger, samt var på kroppen som fettet är placerat

Vår InBody är utrustad med den senaste tekniken som uppnår en riktighet på över 98%.

En InBody-vägning kan hjälpa dig att styra din kost- och träningsplan, den förenklar uppföljningen och resultatet blir tydligare.

Boka en InBody mätning med en av våra personliga tränare. 


Avbokning görs senast 24 timmar innan bokad tid. Vid utebliven eller sen avbokad tid debiteras halva kostnaden av massagen.

Vårdgivare – fysioterapeuter

Malin Malmberg
Malin Malmberg
Fysioterapeut, Personlig tränare
Fysioterapeut, Personlig tränare
"Jag har en lång träningsbakgrund inom framförallt konståkning som jag har tävlat i på hög nivå. Som pensionerad konståkare älskar jag nu att vara ute i naturen, åka skidor och testa nya fysiska utmaningar. 
 
Jag har arbetat som Personlig Tränare sedan 2013 och idag är jag även Fysioterapeut på Hermelinen och Fystränare till Elitbaksetlagen här i Luleå. 
 
Jag brinner extra för funktionell träning, baslyft och träning med den egna kroppen som redskap. Jag tycker att träning ska vara roligt och ge resultat, så oavsett mål gör jag mitt bästa för att guida dig till att nå ditt!"

 

Kontakt: malin.malmberg@hermelinen.se

 

Företagsservice

Therese Melby
Therese Melby
Hälsoutvecklare, Personlig Tränare
Hälsoutvecklare, Personlig Tränare

Jag har alltid älskat idrott och började spela handboll i unga år. Senare kom jag in på gymmet, där jag spenderat många timmar, som senare ledde mig vidare till att bli gruppträningsinstruktör.

Viljan att lära mig mer om träning och hälsa gjorde att jag valde att studera hälsopromotionsprogrammet på Göteborgs Universitet där jag tog en kandidatexamen i idrottsvetenskap.

 

Jag gillar att inspirera och peppa andra till att nå framgång. Jag älskar att lyfta tungt och brinner extra för övningar som man kan göra med en skivstång.

Kontakt: therese.melby@hermelinen.se

Instruktörer, massörer, personliga tränare

Erica Fröman Svensson
Erica Fröman Svensson
Personlig Tränare, Weight Trainer coach
Personlig Tränare, Weight Trainer coach

Jag är en person som vill dela med mig av min passion för en aktiv livsstil. Att skapa de bästa förutsättningarna för Dig att kunna leva Ditt bästa liv. 

Någonting som står mig varmt om hjärtat är rörlighetsträning, den psykologiska aspekten med att vara aktiv och övningar där hela kroppen får arbeta. Kroppen är gjord för att röra på sig så träning ska vara någonting som är roligt, så att den blir av.

Jag är utbildad Weight Triner coach och leder våra vikminskningsprogram.

Det du får av mig som PT är pepp, motivation och service - möjligheten till eget personligt program och uppföljningar. Är du gravid eller postgravid hjälper jag Dig gärna med att förbereda kroppen inför kommande utmaningar och/eller återhämtningen efteråt. 

Kontakt: erica.froman@hermelinen.se

Lina Schlotterbeck
Lina Schlotterbeck
Personlig Tränare
Personlig Tränare
Min träningsbakgrund startade inom idrotten. Jag är pensionerad simhoppare och gymnast som efter skador hittade till gymmet. Jag har efter min (väldigt tidiga) pension utbildat mig till idrottsvetare, fystränare, PT och har nu flyttat upp till Luleå för att plugga fysioterapi. 
 
Jag tycker att träning ska vara roligt och givande, oavsett vilket mål man har. Tycker man inte träning är roligt har man helt enkelt inte testat rätt träningsform. Tillsammans kan vi hitta rätt träningsform för just dig och skapa ett roligt och varierande träningsprogram. 
 
Själv älskar jag crossfit-inspirerad träning och älskar att känna mig stark. Låt mig hjälpa dig att hitta just ditt driv inom träningen!
 
Magdalena Sundberg
Magdalena Sundberg
Anläggningsansvarig Sävast, Massör och Weight Trainer coach
Anläggningsansvarig Sävast, Massör och Weight Trainer coach

Jag är utbildad och certifierad massageterapeut via Axelsons sedan 2015 samt diplomerad taktil massör sedan 2010. Under augusti 2021 utbildade jag mig till weight trainer coach och är den som leder våra grupper i Sävast. 

Jag brinner för att hjälpa andra och ge människor goda förutsättningar till en bra hälsa och förebygga skador.

Kontakt: magdalena.sundberg@hermelinen.se

 

 

Ebba Sundkvist
Ebba Sundkvist
Anläggningsansvarig Hermelinen24, Medlemsrådgivare, Personlig Tränare, Hälsovägledare
Anläggningsansvarig Hermelinen24, Medlemsrådgivare, Personlig Tränare, Hälsovägledare

Jag började träna i ung ålder och har idrottat i alla dess former. Idag är jag fortfarande aktiv inom fotbollen i division 2, tränar crossfit och styrkelyft och tävlar i skotercross.

 Jag har en kandidat Hälsovägledarutbildning via LTU. I min roll som Hälsovägledare jobbar jag med livsstilscoaching, personlig träning och kostrådgivning.

Träning ska vara kul, ge energi och få dig att må bra inifrån och ut, kommer du till mig så ser vi till att lösa det!”

 

Kontakt: ebba.sundkvist@hermelinen.se

By Formsmedjan. Powered by Yago