Hoppa till innehållet

Massage

Boka
  • Betala själv

Våra kunder

Vi finns för alla. Ung som gammal, otränad som vältränad, vi tar emot med öppna armar och sinnen. Du kan komma som privatperson, via landstinget, via din försäkring eller din arbetsgivare

Betala Själv

Kunden står för samtliga kostnader. Vi kan förmedla kontakt till olika finansieringsmöjligheter.

Företag

Vi hjälper till med att hitta rätt sjukvårdsförsäkring för företaget och för den anställde som, därmed, kan få snabb, trygg, effektiv vård och behandling vid behov.

Försäkring

Försäkringsbolagen står för kostnaderna utifrån överenskomna regler.

Regionfinansiering

Här gäller samma priser som i offentlig hälso- och sjukvård. Högkostnadsskydd gäller.

 

Vi erbjuder massage som omfattar 25, 55 eller 70 minuters massage. En lymfmassagebehandling tar 85 minuter. Du och din massör kommer överens om vilken behandling som passar dina önskemål och behov bäst. I samband med din bokning är du välkommen att gymträna, njuta i bastu, relax och varmvattenbassäng – det ingår i priset.

Att få massage är som ett träningspass. Om du inte kan tänka dig att träna eller hålla igång kroppen under en förkylning, då bör du även avstå från massagen.

Avspänningsmassage

En lugn massage med lätta rörelser som passar alla som vill ha en stunds avkoppling, vila och stressreducering. Massagen ges över hela kroppen, du ligger inbäddad i handdukar, och endast den kroppsdel som behandlas är bar. 

Djupgående och behandlande massage

Ökar och balanserar cirkulation och energiflöden genom att reglera och balansera nervsystemets spänningsläge till muskulatur, vävnader, organ och skelett. Detta är en lite tuffare behandling som kan liknas vid ”idrottsmassage” men kan även fås i lättare form om behov finns. Styrkan på djupgående och behandlande massage är medel till hård.

 

Klassisk massage

Djupgående massage som löser upp spänningar i hela kroppen och ger en behaglig och skön avslappning. Vi anpassar våra behandlingar efter dina behov.

Massagen mjukar upp spända muskler och får din blodgenomströmning att öka, vilket också ökar din prestationsförmåga. Du får en djupare och lugnare andning vilket motverkar spänningar vid smärttillstånd. Massage har också och en lugnande effekt på nervsystemet.

Lymfmassage

En lugnande behandling med goda resultat vid till exempel svullnader, celluliter, domningar i armar och ben eller vid trötthetssymptom. Stimulerar lymfsystemet att föra ut överskottsvätska och slaggprodukter ur kroppen. Trögt lymfsystem orsakas bland annat av spända muskler, ärrbildningar, mediciner, kost, stress, oro och inaktivitet.

Behandlingen tar 85 minuter och är en blandning av strykningar, muskelmassage, andning och tryck.

 

Pris (inklusive moms)

Massage 25 min: 450 kr
Femkort: 2 025 kr
Tiokort: 4 050 kr

Massage 55 min: 755 kr
Femkort: 3 398 kr
Tiokort: 6 795 kr

Massage 70 min: 945 kr

Lymfmassage 85 min: 990 kr

 

Hermelinens medlemmar har 10 % rabatt på ordinarie pris. 

Instruktörer, massörer, personliga tränare

Kaisa Edvinsson
Kaisa Edvinsson
Massör
Massör
Jonathan Brihem
Jonathan Brihem
Personlig tränare & massör
Personlig tränare & massör

Jag har tävlat i olika former av idrott i hela min ungdom. Genom idrotten så hittade jag också min passion för att hjälpa andra tillsammans med att jobba mot ett gemensamt mål.

 

Jag brinner för explosiv träning samt träning med fria viker & egen kroppsträning.

 

Som personlig tränare så strävar jag efter att nå målen tillsammans med mina kunder och jag ser oss som ett starkt team tillsammans!

 

Träningsfilosofi: "Att träna är den bästa investeringen du kan göra i livet!"

 

Kontakt: jonathan.brihem@hermelinen.se

Eva Brolin
Eva Brolin
Seniortränare, massör
Seniortränare, massör

Jag har jobbat som hälsocoach och instruktör i snart 35 år. Fortfarande är det lika roligt att inspirera andra till träning, att uppleva rörelseglädje.

Är utbildad hälsocoach och PT. Kompletterat mina kunskaper i gruppträning såsom vatten-golvgympa, styrketräning, stavgång, ryggympa, MAQ träning.

Som seniortränare på Hermelinen är min strävan att deltagarna alltid ska känna glädje och styrka efter passet. Att känna utveckling i styrkan och rörligheten, att våga flytta sina egna gränser.

Som seniormedlem på Hermelinen finns det alltid alternativ till kroppsrörelser.

Den egna träningen följer årstiderna, vinter är det skidåkning och på barmarkstiden blir det löpning och cykling. Allt detta varvat med funktionell styrka för att kunna göra dessa aktiviteter.

I skog och mark får jag kondition, inspiration och meditation.

Min filosofi är att:

” Träna kroppen så att den inte begränsar mina intressen.”

Magdalena Sundberg
Magdalena Sundberg
Massör
Massör

Jag är utbildad och certifierad massageterapeut via Axelsons sedan 2015 samt diplomerad taktil massör sedan 2010. Jag brinner för att hjälpa andra och ge människor goda förutsättningar till en bra hälsa och förebygga skador.

Wichtoria Lundborg
Wichtoria Lundborg
Massör
Massör

Jag är diplomerad massör med triggerpunkts behandling. Har arbetat med massage sedan 2006.  

Jag är även Fd gymägare, FAR-ledare, personlig tränare, hälsovägledare och arbetar med hälsocoach online.

By Formsmedjan. Powered by Yago