Hoppa till innehållet
6 juni 2022

Hermelinen företagsservice jobbar för välmående medarbetare

Att våga öppna upp för samtal, åtgärda och att följa upp medarbetarnas vardagliga problem är också viktiga framgångsfaktorer för hållbar hälsa på arbetsplatsen.

Vi lever allt längre och är allt friskare men samtidigt ökar hälsoklyftorna på arbetsmarknaden och många mår allt sämre. Vi vet att individens förmågor i kombination med arbetsplatsens förutsättningar avgör den långsiktiga arbetsförmågan.

- Som chef är det bra att visa att man bryr sig om och stödjer en generell hälsoutveckling hos sina medarbetare. Om vi både bryr oss om hur människorna lever och hur de har det på arbetet skapar vi bättre förutsättningar för en långsiktig förbättrad arbetsförmåga, säger Catharina Hallberg, fysioterapeut Hermelinen företagsservice.

Det är avgörande för organisations- och företagshälsa att chefer ser till både arbetsrelaterad hälsa och hälsa som påverkar arbetsförmåga i stort. Här har chefer och ledare en viktig roll att se tidiga signaler, ha bra dialoger med sina medarbetare.

-Kanske innebär det att man ska lägga sig i lite mer och våga fråga hur medarbetarna mår och våga öppna upp för samtal. På så sätt kan behov identifieras och den långsiktiga hälsan kan påverkas, avslutar Catharina Hallberg, fysioterapeut Hermelinen företagsservice.

Behandla smärta med VR
Behandla smärta med VR
23 juni 2022

Behandling av nacksmärta och huvudvärk med modern teknologi Sedan några år medverkar...

Häng med till receptionen
Häng med till receptionen
23 juni 2022

Receptionen är det första du ser när du kliver in hos oss, på Hermelinen på Sandviksgatan i...

Sommar med Hermelinen – i vårt egna magasin
Sommar med Hermelinen – i vårt egna magasin
23 juni 2022

Hos oss på Hermelinen är det mycket som händer, vi växer och gör många bra och spännande saker...

Tillgänglighet på hermelinen.se
By Formsmedjan. Powered by Yago