Hoppa till innehållet
2 november 2020

Vi öppnar vårdcentral

Nu står det klart att Hermelinen kommer att öppna egen vårdcentral i centrala Luleå. 
– Det känns väldigt positivt att kunna erbjuda Luleåborna ett ytterligare vårdalternativ, säger Per-Erik Mattsson, vd Hermelinen.

Vårdcentralen blir ytterligare en del av Hermelinens värdekedja, där olika kompetenser och specialister samverkar för att bilda en helhet där människor i alla livets faser är välkomna. Vårdcentralen har utvecklats i samarbete med Ola Berg, som tidigare startat upp Vårdcentralen NorraHamn. 

– Vi vill kunna erbjuda en vårdcentral med hög kompetens, hög tillgänglighet och med en modern driftsform. Vi vill skapa plats som är bra för patienten men också för personalen – en arbetsmiljö där människor kan växa och känna sig delaktiga, säger Ola Berg.

Vårdcentralen kommer att hålla till i Hermelinens lokaler i centrala Luleå. Sedan tidigare finns Hermelinens specialistverksamhet här. Per-Erik Mattsson, vd Hermelinen, ser fram emot det nya steget.

– Det känns väldigt positivt att kunna erbjuda Luleåborna ett ytterligare vårdalternativ. Samtidigt passar det väldigt bra in i vår vision – att erbjuda en lösning för ett hållbart liv, säger Per-Erik Mattsson. 

– Magnus Olivesten har rekryterats till positionen som verksamhetschef. Nu återstår bland annat att rekrytera personal och att få i ordning lokalerna inför öppningen, förklarar Per-Erik Mattsson.

– Vi har redan byggstenar som reception, labb och rehab. Målsättningen med vårdcentralen är bättre tillgänglighet samtidigt som det också är nära till de specialister vi har i samma hus. I framtiden hoppas vi kunna etablera oss i andra kommuner också, avslutar Per-Erik Mattsson.

Hermelinen söker sjuksköterska
Hermelinen söker sjuksköterska
28 november 2023

Välkommen till Hermelinen Vårdcentral i Luleå!  Vi på Hermelinen är stolta över att vara en...

Hållbar företagskultur för en attraktiv arbetsplats
Hållbar företagskultur för en attraktiv arbetsplats
15 november 2023

Hur arbetar du medvetet och aktivt med företagskultur i ert företag? Vi vet att det är en...

Frisörer - ta hand om er hälsa!
Frisörer - ta hand om er hälsa!
16 oktober 2023

Sedan 1 april 2020 har alla behöriga och obehöriga frisörer som arbetar på en arbetsplats med...

By Formsmedjan. Powered by Yago