Hoppa till innehållet
2 november 2020

Vi öppnar vårdcentral

Nu står det klart att Hermelinen kommer att öppna egen vårdcentral i centrala Luleå. 
– Det känns väldigt positivt att kunna erbjuda Luleåborna ett ytterligare vårdalternativ, säger Per-Erik Mattsson, vd Hermelinen.

Vårdcentralen blir ytterligare en del av Hermelinens värdekedja, där olika kompetenser och specialister samverkar för att bilda en helhet där människor i alla livets faser är välkomna. Vårdcentralen har utvecklats i samarbete med Ola Berg, som tidigare startat upp Vårdcentralen NorraHamn. 

– Vi vill kunna erbjuda en vårdcentral med hög kompetens, hög tillgänglighet och med en modern driftsform. Vi vill skapa plats som är bra för patienten men också för personalen – en arbetsmiljö där människor kan växa och känna sig delaktiga, säger Ola Berg.

Vårdcentralen kommer att hålla till i Hermelinens lokaler i centrala Luleå. Sedan tidigare finns Hermelinens specialistverksamhet här. Per-Erik Mattsson, vd Hermelinen, ser fram emot det nya steget.

– Det känns väldigt positivt att kunna erbjuda Luleåborna ett ytterligare vårdalternativ. Samtidigt passar det väldigt bra in i vår vision – att erbjuda en lösning för ett hållbart liv, säger Per-Erik Mattsson. 

– Magnus Olivesten har rekryterats till positionen som verksamhetschef. Nu återstår bland annat att rekrytera personal och att få i ordning lokalerna inför öppningen, förklarar Per-Erik Mattsson.

– Vi har redan byggstenar som reception, labb och rehab. Målsättningen med vårdcentralen är bättre tillgänglighet samtidigt som det också är nära till de specialister vi har i samma hus. I framtiden hoppas vi kunna etablera oss i andra kommuner också, avslutar Per-Erik Mattsson.

Vi söker läkare till vår nya vårdcentral
Vi söker läkare till vår nya vårdcentral
5 februari 2021

Ambitionen med vår nya vårdcentral är att erbjuda ett vårdalternativ med hög kompetens, hög...

Sökes: Ekonomiansvarig
Sökes: Ekonomiansvarig
1 februari 2021

Vi söker en ekonomiansvarig som kan vikariera för Malin. Vi söker dig som kan ersätta Malin under...

Uppskjuten start för Hermelinens vårdcentral
Uppskjuten start för Hermelinens vårdcentral
27 januari 2021

Den nya vårdcentralen i Luleå, Hermelinens vårdcentral, skjuter upp sitt öppningsdatum. Tills...

By Formsmedjan. Powered by Yago