Hoppa till innehållet
19 januari 2024

Sjuksköterska till Hermelinen i Sävast

Hermelinens hälsonav i Sävast växer. Nu söker vi dig som kan vara med och ta emot den stadiga strömmen av nya människor som listar sig på vår vårdcentral. Med kunskap och attityd formar vi morgondagens primärvård och bygger ett drömlag där alla medarbetares kunskaper och erfarenheter värderas högt. Och vi vill att du blir vår nästa stjärnspelare!

Vi söker en sjuksköterska till vårt lagbygge på vårdcentralen i Sävast. Du kommer att arbeta med duktiga kollegor i nya, fräscha och funktionella lokaler samt utvecklas i din profession med stort inflytande över din egna arbetsmiljö och arbetssituation. 

För att kunna hjälpa kunder och patienter på allra bästa sätt, jobbar alla våra olika kompetenser nära varandra och samverkar för att hela tiden lära oss nytt. Vi tror att du har en tuff men samtidigt mjuk attityd och en gedigen erfarenhet med dig i bagaget, som du kan dela med dig av. Vi tar hand om varandra och är stolta över vår fina sammanhållning.

På Hermelinen bedriver vi primärvård inom vårdval Norrbotten med mottagning, barna- och mödravårdscentral, fysioterapi och arbetsterapi. Vi ingår även i gemensam jourverksamhet med regionen och övrig privat primärvård.

Din yrkeserfarenhet och cv har betydelse, men stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper. Vi vill att du ska trivas, för när vår personal trivs blir det också bättre för patienterna.

 

Vi ser fram emot att träffa av dig!

 

Tjänsten är heltid och tillsvidareanställning.

Placering och introduktion i Sävast.

Tillträde enligt överenskommelse.

Sista ansökningsdag 4/2-2024.

 

Ansökan och frågor
Frågor om tjänsten och ansökan skickas till verksamhetschef Magnus Olivesten.
magnus.olivesten@hermelinen.se
+46 70 55 27 358

 

Att jobba på Hermelinen
Vår vision är att vara ett hållbart företag och en samhällsaktör som våra barn är stolta över. Genom att ständigt utveckla oss själva och våra produkter bidrar vi till ett bättre samhälle och friskare liv för våra kunder, oavsett var i livet de befinner sig. Ambitionen med vår vårdcentral är att erbjuda ett alternativ med hög kompetens, hög tillgänglighet och med en modern driftsform.

Vi ska erbjuda en arbetsplats där all personal har möjlighet att påverka och samtidigt jobba med det de är bäst på. Trivs vår personal blir det också bra för patienterna!

Sekreterare/vårdadministratör till Hermelinen i Sävast
Sekreterare/vårdadministratör till Hermelinen i Sävast
12 april 2024

Vi söker dig som vill bidra med kunskap och attityd att i fräscha, funktionella lokaler vara med...

Den som leder värme
Den som leder värme
6 mars 2024

Jag hörde en gång likheten mellan en ledare inom elektronik och en chef, "båda har rollen att...

Ny VD på Kirunahälsan
Ny VD på Kirunahälsan
19 januari 2024

Kirunahälsan fortsätter att utvecklas som en del av vård- och hälsoföretaget Hermelinen. Efter 18...

By Formsmedjan. Powered by Yago