Hoppa till innehållet
19 januari 2024

Ny VD på Kirunahälsan

Kirunahälsan fortsätter att utvecklas som en del av vård- och hälsoföretaget Hermelinen. Efter 18 år som vd har Åsa Jannok vid årsskiftet lämnat över det operativa ansvaret för Kirunahälsan för att bli senior rådgivare.

- Jag känner tacksamhet och stolthet över de framsteg och utveckling vi som team har levererat inom arbetsmiljö och hälsa genom åren. Vi har gjort, och fortsätter tillsammans med Hermelinen att göra, livet bättre för så många människor, säger Åsa Jannok.

Det blir Cecilia Strandenhed, som efter snart ett år som vice vd samt nio år i bolaget som bland annat kund- och försäljningsansvarig, nu tar över vd-rollen och Kirunahälsans fortsatta utvecklings- och förändringsarbete.

- Det känns fantastiskt spännande att få förtroendet att leda Kirunahälsan som en del av Hermelinen i en tid av framtidstro och grön omställning av Norrbotten. Mitt jobb blir att skapa förutsättningar för samarbeten och vidareutveckling i vår framtidsregion. Tillsammans kan vi göra verklig skillnad, säger Cecilia Strandenhed.

Hermelinen Luleå söker receptionist
Hermelinen Luleå söker receptionist
5 juli 2024

Ledig tjänst i vår härliga reception! Vi söker nu nästa medarbetare till vår gemensamma reception...

Hermelinen Företagshälsa söker Beteendevetare
Hermelinen Företagshälsa söker Beteendevetare
2 juli 2024

Vill du bli en av oss? Just nu söker vi en samtalsterapeut till vår företagshälsa. Vi är en...

Vi söker simskoleinstruktör
Vi söker simskoleinstruktör
2 juli 2024

Vi söker nu dig som är utbildad simskoleinstruktör och som vill jobba extra på timmar. Du brinner...

By Formsmedjan. Powered by Yago