Hoppa till innehållet

Fotinlägg, sulor och fotbäddar

  • Regionfinansierad
  • Försäkring
  • Betala själv

Våra kunder

Vi finns för alla. Ung som gammal, otränad som vältränad, vi tar emot med öppna armar och sinnen. Du kan komma som privatperson, via landstinget, via din försäkring eller din arbetsgivare

Betala Själv

Kunden står för samtliga kostnader. Vi kan förmedla kontakt till olika finansieringsmöjligheter.

Företag

Vi hjälper till med att hitta rätt sjukvårdsförsäkring för företaget och för den anställde som, därmed, kan få snabb, trygg, effektiv vård och behandling vid behov.

Försäkring

Försäkringsbolagen står för kostnaderna utifrån överenskomna regler.

Regionfinansiering

Här gäller samma priser som i offentlig hälso- och sjukvård. Högkostnadsskydd gäller.

 

Foten består av ett antal ben och muskler som på ett fantastiskt sätt bär upp får kropp smidigt och fjädrande.

Ben och muskler bildar ett antal ”fjäderbågar” – fotvalv. Dessa är avgörande för att foten skall fungera bra dels för att inte ge besvär i själva foten men även för att muskler och leder ovanför foten skall må bra.

Då foten behöver extra stöd eller träning arbetar Hermelinen med ett specifikt koncept som visat sig mycket framgångsrikt:

Supersole är vårt gedigna helhetskoncept med individuellt utformade ortopediska inlägg och övriga anpassade behandlingsåtgärder.

Utgångspunkten för konceptet är en kropps- och fotanalys. Analysen ligger sedan till grund för en behandlingsplan som görs i samråd mellan fysioterapeut och kund.

Supersolekonceptet bygger på analys, bedömning, behandling, träningsulor. Utifrån detta ställs en diagnos för vidare åtgärder. Där ingår bland annat inläggssulor för korrektion, avlastning och stötabsorbation. Dessa sulor tillverkas med en nöjd-kund-garanti.

Ett besök räknas som en sjukvårdande behandling och kostnaden är därför normal patientavgift – alternativt frikort. 

Vi tillhandahåller även färdiga fot- och skoinlägg i olika modeller och med olika syften direkt på mottagningen eller i vår webbshop.

Vårdgivare – fysioterapeuter

Dan Ljungqvist
Dan Ljungqvist
Fysioterapeut
Fysioterapeut

Jag har arbetat inom vården sedan 1980, utbildad till Fysioterapeut 1988 vid Karolinska Institutet.

Jag har bred baskunskap för bedömning och behandling av olika besvär. Spetskompetens mot fotrelaterade problem. Arbetar enligt konceptet Clinical Innovation, Bedömning-Diagnos-Behandling/Träning-Tillverkning av fotinlägg.

Mats Lannerblad
Mats Lannerblad
Fysioterapeut
Fysioterapeut
By Formsmedjan. Powered by Yago