Hoppa till innehållet

Massage

Boka
  • Betala själv

Våra kunder

Vi finns för alla. Ung som gammal, otränad som vältränad, vi tar emot med öppna armar och sinnen. Du kan komma som privatperson, via landstinget, via din försäkring eller din arbetsgivare

Betala Själv

Kunden står för samtliga kostnader. Vi kan förmedla kontakt till olika finansieringsmöjligheter.

Företag

Vi hjälper till med att hitta rätt sjukvårdsförsäkring för företaget och för den anställde som, därmed, kan få snabb, trygg, effektiv vård och behandling vid behov.

Försäkring

Försäkringsbolagen står för kostnaderna utifrån överenskomna regler.

Regionfinansiering

Här gäller samma priser som i offentlig hälso- och sjukvård. Högkostnadsskydd gäller.

 

Vi erbjuder halvkropps- respektive helkroppsmassage som omfattar 25, 55 eller 70 minuters massage. En lymfmassagebehandling tar 85 minuter. Du och din massör kommer överens om vilken behandling som passar dina önskemål och behov bäst. I samband med din bokning är du välkommen att gymträna, njuta i bastu, relax och varmvattenbassäng – det ingår i priset.

Att få massage är som ett träningspass. Om du inte kan tänka dig att träna eller hålla igång kroppen under en förkylning, då bör du även avstå från massagen.

Avspänningsmassage

En lugn massage med lätta rörelser som passar alla som vill ha en stunds avkoppling, vila och stressreducering. Massagen ges över hela kroppen, du ligger inbäddad i handdukar, och endast den kroppsdel som behandlas är bar. 

Djupgående och behandlande massage

Ökar och balanserar cirkulation och energiflöden genom att reglera och balansera nervsystemets spänningsläge till muskulatur, vävnader, organ och skelett. Detta är en lite tuffare behandling som kan liknas vid ”idrottsmassage” men kan även fås i lättare form om behov finns. Styrkan på djupgående och behandlande massage är medel till hård.

 

Klassisk massage

Djupgående massage som löser upp spänningar i hela kroppen och ger en behaglig och skön avslappning. Vi anpassar våra behandlingar efter dina behov.

Massagen mjukar upp spända muskler och får din blodgenomströmning att öka, vilket också ökar din prestationsförmåga. Du får en djupare och lugnare andning vilket motverkar spänningar vid smärttillstånd. Massage har också och en lugnande effekt på nervsystemet.

Lymfmassage

En lugnande behandling med goda resultat vid till exempel svullnader, celluliter, domningar i armar och ben eller vid trötthetssymptom. Stimulerar lymfsystemet att föra ut överskottsvätska och slaggprodukter ur kroppen. Trögt lymfsystem orsakas bland annat av spända muskler, ärrbildningar, mediciner, kost, stress, oro och inaktivitet.

Behandlingen tar 85 minuter och är en blandning av strykningar, muskelmassage, andning och tryck.

 

Pris (inklusive moms)

Halvkroppmassage 25 min: 450 kr
Femkort: 2 055 kr
Tiokort: 4 100 kr

Helkroppsmassage 55 min: 755 kr
Femkort: 3 450 kr
Tiokort: 6 990 kr

Helkroppsmassage 70 min: 945 kr

Avspänningsmassage 55 min: 755 kr

Lymfmassage 85 min: 990 kr

Instruktörer, massörer, personliga tränare

Kaisa Edvinsson
Kaisa Edvinsson
Massör
Massör
Jonathan Brihem
Jonathan Brihem
Personlig tränare & massör
Personlig tränare & massör
Eva Brolin
Eva Brolin
Fystränare. senior
Fystränare. senior

Medelgympa, Lättgympa, Cirkel, Vattengympa och seniorpass

Magdalena Sundberg
Magdalena Sundberg
Massör
Massör

Jag är utbildad och certifierad massageterapeut via Axelsons sedan 2015 samt diplomerad taktil massör sedan 2010. Jag brinner för att hjälpa andra och ge människor goda förutsättningar till en bra hälsa och förebygga skador.

Wichtoria Lundborg
Wichtoria Lundborg
Massör
Massör
By Formsmedjan. Powered by Yago