Hoppa till innehållet

Simskola

  • Betala själv

Våra kunder

Vi finns för alla. Ung som gammal, otränad som vältränad, vi tar emot med öppna armar och sinnen. Du kan komma som privatperson, via landstinget, via din försäkring eller din arbetsgivare

Betala Själv

Kunden står för samtliga kostnader. Vi kan förmedla kontakt till olika finansieringsmöjligheter.

Företag

Vi hjälper till med att hitta rätt sjukvårdsförsäkring för företaget och för den anställde som, därmed, kan få snabb, trygg, effektiv vård och behandling vid behov.

Försäkring

Försäkringsbolagen står för kostnaderna utifrån överenskomna regler.

Regionfinansiering

Här gäller samma priser som i offentlig hälso- och sjukvård. Högkostnadsskydd gäller.

 

Simskola för barn i åldrarna 5-10 år

Vår bassäng är varm och behaglig med en temperatur mellan 30 och 32 grader. Bassängen är 1,35 till 1,65 m djup vilket betyder att barnen inte bottnar. Barnen bör ha vattenvana och en simkunnig vuxen måste alltid vara med i bassängen. Simskolan består av 8 kurstillfällen och varje tillfälle är ca 40 minuter.

Pris: 1495 kr

I höst erbjuder vi 3 olika kurser med start v. 33

Baddaren
-
Simskola för icke simkunniga barn med vattenvana. Ålder 5-7 år

Bläckfisken
- Fortsättningsgrupp för de som genomgått baddaren och som vill eller behöver träna mer. Ålder 6-7 år

Pingvinen
- Kursen riktar sig till lite äldre barn med vattenvana som inte kan simma eller vill/behöver träna mer för att känna sig trygga i sin simning. Ålder 8-10 år

Anmälan Baddaren lördagar 10:30

Anmälan Baddaren onsdagar 15:30

Anmälan Bläckfisken lördagar 11:15

Anmälan Bläckfisken onsdagar 16:15

Anmälan Pingvinen tisdagar 17:15

Kontrollera att pengar dragits från ditt konto. Har detta inte skett under de närmaste två timmarna efter anmälan bör du kontakta: traning@hermelinen.se alternativt ringa 0920-40 23 00.

 

 

 

 

Avbokning

Avbokning kan göras t o m en vecka före kursstart. Vi tar alltid ut en administrativ avgift på 200kr och återbetalar resterande kursavgift. En vecka före kursstart är anmälan bindande. Återbetalning av inbetald kursavgift kan endast göras om läkarintyg styrker att barnet inte kan delta. Vi tar alltid ut en administrativ kostnad på 200kr. Återbetalning sker inte pga frånvaro, resa, sjukdom (ej läkarstyrkt) eller liknande.

Reception

Annika Norman
Annika Norman
Medlemsrådgivare
Medlemsrådgivare

Instruktörer, massörer, personliga tränare

Ingrid Persson
Ingrid Persson
Gruppträningsansvarig, kostrådgivare, gruppträningsinstruktör
Gruppträningsansvarig, kostrådgivare, gruppträningsinstruktör

Vattengympa, Spinning, BodyPump, Powercore och seniorpass

Lina Schlotterbeck
Lina Schlotterbeck
Personlig Tränare
Personlig Tränare
Min träningsbakgrund startade inom idrotten. Jag är pensionerad simhoppare och gymnast som efter skador hittade till gymmet. Jag har efter min (väldigt tidiga) pension utbildat mig till idrottsvetare, fystränare, PT och har nu flyttat upp till Luleå för att plugga fysioterapi. 
 
Jag tycker att träning ska vara roligt och givande, oavsett vilket mål man har. Tycker man inte träning är roligt har man helt enkelt inte testat rätt träningsform. Tillsammans kan vi hitta rätt träningsform för just dig och skapa ett roligt och varierande träningsprogram. 
 
Själv älskar jag crossfit-inspirerad träning och älskar att känna mig stark. Låt mig hjälpa dig att hitta just ditt driv inom träningen!
 
Tillgänglighet på hermelinen.se
By Formsmedjan. Powered by Yago