Hoppa till innehållet

PT-konsultation

Boka
  • Betala själv

Våra kunder

Vi finns för alla. Ung som gammal, otränad som vältränad, vi tar emot med öppna armar och sinnen. Du kan komma som privatperson, via landstinget, via din försäkring eller din arbetsgivare

Betala Själv

Kunden står för samtliga kostnader. Vi kan förmedla kontakt till olika finansieringsmöjligheter.

Företag

Vi hjälper till med att hitta rätt sjukvårdsförsäkring för företaget och för den anställde som, därmed, kan få snabb, trygg, effektiv vård och behandling vid behov.

Försäkring

Försäkringsbolagen står för kostnaderna utifrån överenskomna regler.

Regionfinansiering

Här gäller samma priser som i offentlig hälso- och sjukvård. Högkostnadsskydd gäller.

 

Är du nyfiken på hur du kan utveckla din träning och få bättre resultat?

Behöver du hjälp med att hitta din motivation eller nå dina personliga träningsmål?

Boka en kostnadsfri PT-konsultation med någon av våra personliga tränare. Vi berättar vad vi kan göra för dig och pratar om dina förutsättningar och mål.

Är du redan PT-kund? Boka ditt pass här.

Instruktörer, massörer, personliga tränare

Erica Fröman Svensson
Erica Fröman Svensson
Personlig Tränare, Weight Trainer coach
Personlig Tränare, Weight Trainer coach

Jag är en person som vill dela med mig av min passion för en aktiv livsstil. Att skapa de bästa förutsättningarna för Dig att kunna leva Ditt bästa liv. 

Någonting som står mig varmt om hjärtat är rörlighetsträning, den psykologiska aspekten med att vara aktiv och övningar där hela kroppen får arbeta. Kroppen är gjord för att röra på sig så träning ska vara någonting som är roligt, så att den blir av.

Jag är utbildad Weight Triner coach och leder våra vikminskningsprogram.

Det du får av mig som PT är pepp, motivation och service - möjligheten till eget personligt program och uppföljningar. Är du gravid eller postgravid hjälper jag Dig gärna med att förbereda kroppen inför kommande utmaningar och/eller återhämtningen efteråt. 

Kontakt: erica.froman@hermelinen.se

Pernilla Jonsson
Pernilla Jonsson
Lic. Personlig Tränare - Lic. Kostrådgivare - Certifierad Coach.
Lic. Personlig Tränare - Lic. Kostrådgivare - Certifierad Coach.

Pernilla är utbildad PT och kostrådgivare.

Hon står för att träning och käk ska vara roligt och hållbart. Som utbildad Coach kan hon ge dig verktyg, stöd och nycklar för att hitta just din motivation, din glöd för att du ska nå dina mål! Pernilla har varit löpare i 30 år, hon älskar fortfarande förväntningen i kroppen när löparskorna knyts. Hon är på gymmet ”för många dagar i veckan” hon gillar fria vikter och ni hittar henne ofta vid riggen. Hon spelade fotboll under uppväxten och har hunnit testa kajak, enduro och har knasigt nog elva fallskärmshopp i bagaget. Pernilla vill hjälpa dig att bli stark för livet! Hon vill att du hittar din inre fighter och att du tar dig själv på allvar. Din hälsa, ditt mål- är hennes!

”Du är starkare än du tror”

Kontakt: pernilla.jonsson@hermelinen.se

By Formsmedjan. Powered by Yago