Hoppa till innehållet

Simskola

  • Betala själv

Våra kunder

Vi finns för alla. Ung som gammal, otränad som vältränad, vi tar emot med öppna armar och sinnen. Du kan komma som privatperson, via landstinget, via din försäkring eller din arbetsgivare

Betala Själv

Kunden står för samtliga kostnader. Vi kan förmedla kontakt till olika finansieringsmöjligheter.

Företag

Vi hjälper till med att hitta rätt sjukvårdsförsäkring för företaget och för den anställde som, därmed, kan få snabb, trygg, effektiv vård och behandling vid behov.

Försäkring

Försäkringsbolagen står för kostnaderna utifrån överenskomna regler.

Regionfinansiering

Här gäller samma priser som i offentlig hälso- och sjukvård. Högkostnadsskydd gäller.

 

Simskola för barn i åldrarna 5-10 år

Vår bassäng är varm och behaglig med en temperatur mellan 30 och 32 grader. Bassängen är 1,35 till 1,65 m djup vilket betyder att barnen inte bottnar. Barnen bör ha vattenvana och en simkunnig vuxen måste alltid vara med i bassängen. Simskolan består av 8 kurstillfällen och varje tillfälle är ca 40 minuter.

Pris: 1695 kr

Nu drar vi igång ytterligare 2 kurser. 8 tillfällen med start v 15.

Baddaren
-
Simskola för icke simkunniga barn med vattenvana. Ålder 5-7 år

Bläckfisken
- Fortsättningsgrupp för de som genomgått baddaren, kan doppa huvudet och ta sig fram i bassängen med flythjälpmedel. Målet är att kunna simma korta längder (6m) utan flythjälpmedel. Ålder 6-7 år

 

Kontrollera att pengar dragits från ditt konto. Har detta inte skett under de närmaste två timmarna efter anmälan bör du kontakta: traning@hermelinen.se alternativt ringa 0920-40 23 00.

 

Anmäl dig här till BADDAREN. Start 10 april 
Onsdag kl 15:30
Onsdag kl 16:15

Anmäl dig här till BADDAREN. Start 13 april
Lördagar kl 10:45

Anmäl dig här till BLÄCKFISKEN. Start 13 april 
Lördagar kl 11:30

 

 

Avbokning

Avbokning kan göras t o m en vecka före kursstart. Vi tar alltid ut en administrativ avgift på 200kr och återbetalar resterande kursavgift. En vecka före kursstart är anmälan bindande. Återbetalning av inbetald kursavgift kan endast göras om läkarintyg styrker att barnet inte kan delta. Vi tar alltid ut en administrativ kostnad på 200kr. Återbetalning sker inte pga frånvaro, resa, sjukdom (ej läkarstyrkt) eller liknande.

Reception

Annika Norman
Annika Norman
Medlemsrådgivare
Medlemsrådgivare

Instruktörer, massörer, personliga tränare

Lina Schlotterbeck
Lina Schlotterbeck
Personlig Tränare
Personlig Tränare
Min träningsbakgrund startade inom idrotten. Jag är pensionerad simhoppare och gymnast som efter skador hittade till gymmet. Jag har efter min (väldigt tidiga) pension utbildat mig till idrottsvetare, fystränare, PT och har nu flyttat upp till Luleå för att plugga fysioterapi. 
 
Jag tycker att träning ska vara roligt och givande, oavsett vilket mål man har. Tycker man inte träning är roligt har man helt enkelt inte testat rätt träningsform. Tillsammans kan vi hitta rätt träningsform för just dig och skapa ett roligt och varierande träningsprogram. 
 
Själv älskar jag crossfit-inspirerad träning och älskar att känna mig stark. Låt mig hjälpa dig att hitta just ditt driv inom träningen!
 
By Formsmedjan. Powered by Yago