Hoppa till innehållet

Hälsokontroll träning

Ditt ärende
  • Betala själv

Våra kunder

Vi finns för alla. Ung som gammal, otränad som vältränad, vi tar emot med öppna armar och sinnen. Du kan komma som privatperson, via landstinget, via din försäkring eller din arbetsgivare

Betala Själv

Kunden står för samtliga kostnader. Vi kan förmedla kontakt till olika finansieringsmöjligheter.

Företag

Vi hjälper till med att hitta rätt sjukvårdsförsäkring för företaget och för den anställde som, därmed, kan få snabb, trygg, effektiv vård och behandling vid behov.

Försäkring

Försäkringsbolagen står för kostnaderna utifrån överenskomna regler.

Regionfinansiering

Här gäller samma priser som i offentlig hälso- och sjukvård. Högkostnadsskydd gäller.

 

Träning påverkar provsvar och hälsa. Denna undersökning ger insikt om kroppens tillstånd och eventuellt behov av livsstilsförändringar.

Pris: 595

För dig som vill undersöka dina värden av glukos (socker i blodet), blodfetter och din blodstatus. Du får även kontrollera ditt blodtryck.

De blodprover som ingår är följande:

Blodstatus: Kontrollerar blodkroppar för att veta om du lider av blodbrist samt få indikation på immunförsvarets funktion.

Blodfetter: Här kontrolleras Triglycerid, LDL, Kolesterol. Höga blodfetter är en riskfaktor för att utveckla hjärt- och kärlsjukdom på sikt. Dessa kan ofta påverkas med kost och motion.

Glukos: Blodsockernivå kan du själv påverka genom att äta näringsriktig kost och motionera. Risk att utveckla Typ 2 diabetes påverkas av livsstilen.

By Formsmedjan. Powered by Yago