Hoppa till innehållet

Urologi

Ditt ärende
  • Betala själv

Våra kunder

Vi finns för alla. Ung som gammal, otränad som vältränad, vi tar emot med öppna armar och sinnen. Du kan komma som privatperson, via landstinget, via din försäkring eller din arbetsgivare

Betala Själv

Kunden står för samtliga kostnader. Vi kan förmedla kontakt till olika finansieringsmöjligheter.

Företag

Vi hjälper till med att hitta rätt sjukvårdsförsäkring för företaget och för den anställde som, därmed, kan få snabb, trygg, effektiv vård och behandling vid behov.

Försäkring

Försäkringsbolagen står för kostnaderna utifrån överenskomna regler.

Regionfinansiering

Här gäller samma priser som i offentlig hälso- och sjukvård. Högkostnadsskydd gäller.

 

Vår urolog utreder och hjälper till vid besvär med sexuell funktion, vattenkastningsbesvär eller om du vill göra en urologisk hälsokontroll.

Ett mottagningsbesök hos urolog kostar 1650 kronor. Vid provtagning och ytterligare utredning tillkommer extra kostnad.

Hör Hans Netterling berätta om vad en urolog på Hermelinen i Luleå arbetar med och hur han kan hjälpa just dig om du har besvär. Tveka inte att kontakta Hermelinen!

Vi erbjuder även tre olika urologiska paket utifrån besvärsområde:

Erektil dysfunktion

Svårighet att få stånd och behålla ståndet kallades tidigare för impotens. Nu kallas det ofta för erektil dysfunktion. Du får fylla i ett frågeformulär och lämna prover inför besöket. Vi kontrollerar testosteronnivån, långtidsblodsocker, längd/vikt och BMI.

Introduktionspris: 4 000 kr (ord. 4 500 kr)

Vattenkastning
Problem med vattenkastningen kan vara att du behöver kissa oftare än vanligt (även nattetid), trängningar, startsvårigheter eller svag stråle. Du får fylla i ett frågeformulär och miktionslista samt lämna prover inför besöket. Vi kontrollerar urinprov, PSA (prostataprov) och läkaren gör en så kallad bladder scan (ultraljud av urinblåsan) och ultraljud av prostatan. 

Introduktionspris: 4 000 kr (ord. 4 500 kr)

Urologisk hälsoundersökning
Om du vill göra en allmän kontroll av urologiska hälsan. Du får svara på frågeformulär samt lämna prover inför besöket. Vi kontrollerar testosteron, PSA (prostataprov), kreatinin (njurfunktion), blodvärde, längd/vikt/BMI, blodtryck och läkaren gör en urologisk läkarundersökning med ultraljud av prostatan.

 Introduktionspris: 4 200 kr (ord. 4 700 kr)

För att boka en tid, klicka på knappen "Ditt ärende".

På denna sida hittar du också PDF-dokument som du som bokat tid blir anvisad att skriva ut och fylla i.

By Formsmedjan. Powered by Yago