Hoppa till innehållet

Hälsokontroll privatperson

Ditt ärende
  • Försäkring
  • Betala själv

Våra kunder

Vi finns för alla. Ung som gammal, otränad som vältränad, vi tar emot med öppna armar och sinnen. Du kan komma som privatperson, via landstinget, via din försäkring eller din arbetsgivare

Betala Själv

Kunden står för samtliga kostnader. Vi kan förmedla kontakt till olika finansieringsmöjligheter.

Företag

Vi hjälper till med att hitta rätt sjukvårdsförsäkring för företaget och för den anställde som, därmed, kan få snabb, trygg, effektiv vård och behandling vid behov.

Försäkring

Försäkringsbolagen står för kostnaderna utifrån överenskomna regler.

Regionfinansiering

Här gäller samma priser som i offentlig hälso- och sjukvård. Högkostnadsskydd gäller.

 

Pris: Från 4500 kr

Hermelinen kan erbjuda hälsokontroll som du betalar själv eller via din sjukvårdsförsäkring. Klicka på knappen "Ditt ärende" eller "Boka" för att boka en tid

Hälsokontroll

Pris 4500 kronor

I en privat hälsokontroll så träffar du först en sköterska som tar din längd, vikt och räknar ut ditt BMI. Du får även göra ett vilo-EKG och blodtrycksmätning. Du får lämna blodprover där vi kollar glukos (sockervärdet), blodfetter, salter, njur- och levervärden. Är du kvinna kollar vi hur sköldkörteln mår och hos män tas ett PSA-värde. Du får även lämna ett urinprov där vi kan se om det finns bakterier, blod eller socker som kan tyda på diabetes. Du får även lämna ett avföringsprov där vi tittar efter blod i avföringen.

När detta är gjort så får du en läkartid 1-2 veckor efteråt så att läkaren har alla provsvar inför ert besök. Vid besöket går ni igenom provsvaren och råd inför vidare behandling eller bara ett konstaterande att just nu är allt bra.

Skulle det vara något avvikande på dessa prover eller undersökningar som kräver vidare åtgärder eller utredning så skickar läkaren en remiss till din hälsocentral.

Hittar du inte det du söker?

Kontakt
By Formsmedjan. Powered by Yago