Hoppa till innehållet
5 maj 2022

Med Hermelinen Digital kan vi hjälpa fler

Visste du att tack vare vår digitaliserade vård kan du som patient nå oss när och var som helst? Genom användning av plattformen Hermelinen Digital kan vi erbjuda dig som patient en mer heltäckande och effektiv vård. Vi finns med dig under hela patientresan och ser till att du får rätt vård.

Hos Hermelinen förenas spetskompetenser i en unik obruten värdekedja. Från behov via behandling, rehabilitering och friskvårdsinsatser – till ett hållbart liv.

Vår digitaliserade vård gör det möjligt för oss att hjälpa fler människor till ett mer hållbart liv och att bygga livshälsa. Genom vår digitalisering har vi kunnat dubbla antalet ärenden som vi hanterar varje månad. Via Hermelinen Digital får vi på förhand en bättre information om dina behov, vilket effektiviserar vårt arbete och ger dig rätt vård snabbare.

Vi är väldigt stolta över att genomsnittsbetyget för de ärendena som vi har hanterat genom vår digitaliserade vård är 3,63/4, baserat på de 3943 kundomdömena som har lämnats.

Vi vill bidra till ett bättre samhälle och friskare liv för våra kunder, oavsett var i livet de befinner sig. Vår tjänst Hermelinen Digital gör det möjligt för oss att på ett effektivt, smidigt och hållbart sätt göra just detta. Hur kan vi hjälpa dig till ett friskare liv?

Den goda arbetsmiljön
Den goda arbetsmiljön
19 april 2024

Den 28 april är det arbetsmiljödagen, en dag som FN har dedikerat till dagen för säkerhet och...

Företagssköterska till Hermelinen Företagshälsa
Företagssköterska till Hermelinen Företagshälsa
17 april 2024

Vill du bli en av oss? Just nu söker vi en legitimerad sköterska, gärna med vidareutbildning inom...

Sekreterare/vårdadministratör till Hermelinen i Sävast
Sekreterare/vårdadministratör till Hermelinen i Sävast
12 april 2024

Vi söker dig som vill bidra med kunskap och attityd att i fräscha, funktionella lokaler vara med...

By Formsmedjan. Powered by Yago