Hoppa till innehållet
5 maj 2022

Med Hermelinen Digital kan vi hjälpa fler

Visste du att tack vare vår digitaliserade vård kan du som patient nå oss när och var som helst? Genom användning av plattformen Hermelinen Digital kan vi erbjuda dig som patient en mer heltäckande och effektiv vård. Vi finns med dig under hela patientresan och ser till att du får rätt vård.

Hos Hermelinen förenas spetskompetenser i en unik obruten värdekedja. Från behov via behandling, rehabilitering och friskvårdsinsatser – till ett hållbart liv.

Vår digitaliserade vård gör det möjligt för oss att hjälpa fler människor till ett mer hållbart liv och att bygga livshälsa. Genom vår digitalisering har vi kunnat dubbla antalet ärenden som vi hanterar varje månad. Via Hermelinen Digital får vi på förhand en bättre information om dina behov, vilket effektiviserar vårt arbete och ger dig rätt vård snabbare.

Vi är väldigt stolta över att genomsnittsbetyget för de ärendena som vi har hanterat genom vår digitaliserade vård är 3,63/4, baserat på de 3943 kundomdömena som har lämnats.

Vi vill bidra till ett bättre samhälle och friskare liv för våra kunder, oavsett var i livet de befinner sig. Vår tjänst Hermelinen Digital gör det möjligt för oss att på ett effektivt, smidigt och hållbart sätt göra just detta. Hur kan vi hjälpa dig till ett friskare liv?

Ny VD på Kirunahälsan
Ny VD på Kirunahälsan
19 januari 2024

Kirunahälsan fortsätter att utvecklas som en del av vård- och hälsoföretaget Hermelinen. Efter 18...

Sjuksköterska till Hermelinen i Sävast
Sjuksköterska till Hermelinen i Sävast
19 januari 2024

Hermelinens hälsonav i Sävast växer. Nu söker vi dig som kan vara med och ta emot den stadiga...

7 september – En kickstart för framtiden
7 september – En kickstart för framtiden
29 november 2023

Den sjunde september gick vårt event ”Inte en dag till” av stapeln på Boden Business Park. Med...

By Formsmedjan. Powered by Yago