Hoppa till innehållet
5 maj 2022

Med Hermelinen Digital kan vi hjälpa fler

Visste du att tack vare vår digitaliserade vård kan du som patient nå oss när och var som helst? Genom användning av plattformen Hermelinen Digital kan vi erbjuda dig som patient en mer heltäckande och effektiv vård. Vi finns med dig under hela patientresan och ser till att du får rätt vård.

Hos Hermelinen förenas spetskompetenser i en unik obruten värdekedja. Från behov via behandling, rehabilitering och friskvårdsinsatser – till ett hållbart liv.

Vår digitaliserade vård gör det möjligt för oss att hjälpa fler människor till ett mer hållbart liv och att bygga livshälsa. Genom vår digitalisering har vi kunnat dubbla antalet ärenden som vi hanterar varje månad. Via Hermelinen Digital får vi på förhand en bättre information om dina behov, vilket effektiviserar vårt arbete och ger dig rätt vård snabbare.

Vi är väldigt stolta över att genomsnittsbetyget för de ärendena som vi har hanterat genom vår digitaliserade vård är 3,63/4, baserat på de 3943 kundomdömena som har lämnats.

Vi vill bidra till ett bättre samhälle och friskare liv för våra kunder, oavsett var i livet de befinner sig. Vår tjänst Hermelinen Digital gör det möjligt för oss att på ett effektivt, smidigt och hållbart sätt göra just detta. Hur kan vi hjälpa dig till ett friskare liv?

Dags att ta nya tag i hälsoarbetet efter pandemin!
Dags att ta nya tag i hälsoarbetet efter pandemin!
24 maj 2022

Under pandemin valde många företag att vänta med exempelvis hälsokontroller på sina anställda...

Välkommen att lista dig på Hermelinen Vårdcentral!
Välkommen att lista dig på Hermelinen Vårdcentral!
22 april 2022

Till Hermelinen vårdcentral får du komma precis som du är, vem du än är. Hos oss möter du...

Tack för att du bidrar till ett friskare samhälle
Tack för att du bidrar till ett friskare samhälle
19 april 2022

Vi är gjorda för att röra på oss och vår fysiska och psykiska hälsa är beroende av att vi rör på...

Tillgänglighet på hermelinen.se
By Formsmedjan. Powered by Yago