Hoppa till innehållet
31 mars 2022

Därför är PT för alla

När motivationen sinar eller när den är på topp - ta hjälp av en personlig tränare. En personlig tränare finns där för dig -peppar, coachar och ger dig feedback. Oavsett vad man har för mål med sin träning är en personlig tränare ett sätt att nå sina mål.

På Hermelinens tre anläggningar finns det personliga tränare att boka. Att ha en personlig tränare blir mer och mer vanligt.

Att träna med PT är verkligen för alla, oavsett ålder eller vad man vill åstadkomma med sin träning. Det är en investering man gör i sig själv. Vi hjälper kunden att hitta motivation och sätta realistiska mål. För vissa han det också handla om att man vill göra en hållbar livsstilsförändring, säger Erica Fröman, personlig tränare på Hermelinen. 

Kostnadsfri konsultation

Hos Hermelinen får man alltid en kostnadsfri PT-konsultation. Första mötet består av ett samtal där man lär känna varandra och går igenom vad du som kund behöver och vilka förutsättningar kunden har. Oavsett vilken nivå man befinner sig på så kommer din personliga tränare att hitta en väg framåt för dig.

Alla kunder har olika anledningar till att ta hjälp av en personlig tränare, därför är konsultationen så viktig. Efter jag träffat kunden lämnar jag ett förslag till hur vi går vidare med träningen tillsammans, hur vi följer upp och vad vi ska sträva mot, berättar Erica Fröman.

Alla har sina egna mål och förutsättningar

Alla kunder är olika, med egna mål och ambitioner. Vårt uppdrag är att stötta våra kunder fullt ut oavsett om det handlar om att komma i gång eller ta nästa steg i sin träning.

Vi som Personliga tränare får en väldigt tight relation till många av våra kunder, det är härligt att se hur de utvecklas och når sina mål. Det driver mig framåt varje dag i att få följa med på människors resor mot deras egna mål. Vi finns här när du är redo att ta steget till ett starkare liv, avslutar Erica Fröman.

Boka PT-konsultation direkt

Erica ger dig fem snabba anledningar till att träna med PT

1. Du vet inte hur du kommer igång med din träning
2. Du behöver ny inspiration och variation i din träning
3. Du behöver utmaning och motivation
4. Du får inte dina förväntade resultat med din egen träning
5. Du vill börja en hållbar livsstilsförändring

 

 

Dags att ta nya tag i hälsoarbetet efter pandemin!
Dags att ta nya tag i hälsoarbetet efter pandemin!
24 maj 2022

Under pandemin valde många företag att vänta med exempelvis hälsokontroller på sina anställda...

Med Hermelinen Digital kan vi hjälpa fler
Med Hermelinen Digital kan vi hjälpa fler
5 maj 2022

Visste du att tack vare vår digitaliserade vård kan du som patient nå oss när och var som helst?...

Välkommen att lista dig på Hermelinen Vårdcentral!
Välkommen att lista dig på Hermelinen Vårdcentral!
22 april 2022

Till Hermelinen vårdcentral får du komma precis som du är, vem du än är. Hos oss möter du...

Tillgänglighet på hermelinen.se
By Formsmedjan. Powered by Yago