Hoppa till innehållet
31 mars 2022

Därför är PT för alla

När motivationen sinar eller när den är på topp - ta hjälp av en personlig tränare. En personlig tränare finns där för dig -peppar, coachar och ger dig feedback. Oavsett vad man har för mål med sin träning är en personlig tränare ett sätt att nå sina mål.

På Hermelinens tre anläggningar finns det personliga tränare att boka. Att ha en personlig tränare blir mer och mer vanligt.

Att träna med PT är verkligen för alla, oavsett ålder eller vad man vill åstadkomma med sin träning. Det är en investering man gör i sig själv. Vi hjälper kunden att hitta motivation och sätta realistiska mål. För vissa han det också handla om att man vill göra en hållbar livsstilsförändring, säger Erica Fröman, personlig tränare på Hermelinen. 

Kostnadsfri konsultation

Hos Hermelinen får man alltid en kostnadsfri PT-konsultation. Första mötet består av ett samtal där man lär känna varandra och går igenom vad du som kund behöver och vilka förutsättningar kunden har. Oavsett vilken nivå man befinner sig på så kommer din personliga tränare att hitta en väg framåt för dig.

Alla kunder har olika anledningar till att ta hjälp av en personlig tränare, därför är konsultationen så viktig. Efter jag träffat kunden lämnar jag ett förslag till hur vi går vidare med träningen tillsammans, hur vi följer upp och vad vi ska sträva mot, berättar Erica Fröman.

Alla har sina egna mål och förutsättningar

Alla kunder är olika, med egna mål och ambitioner. Vårt uppdrag är att stötta våra kunder fullt ut oavsett om det handlar om att komma i gång eller ta nästa steg i sin träning.

Vi som Personliga tränare får en väldigt tight relation till många av våra kunder, det är härligt att se hur de utvecklas och når sina mål. Det driver mig framåt varje dag i att få följa med på människors resor mot deras egna mål. Vi finns här när du är redo att ta steget till ett starkare liv, avslutar Erica Fröman.

 

Boka PT-konsultation direkt

 

Erica ger dig fem snabba anledningar till att träna med PT

1. Du vet inte hur du kommer igång med din träning
2. Du behöver ny inspiration och variation i din träning
3. Du behöver utmaning och motivation
4. Du får inte dina förväntade resultat med din egen träning
5. Du vill börja en hållbar livsstilsförändring

 

 

Den goda arbetsmiljön
Den goda arbetsmiljön
19 april 2024

Den 28 april är det arbetsmiljödagen, en dag som FN har dedikerat till dagen för säkerhet och...

Företagssköterska till Hermelinen Företagshälsa
Företagssköterska till Hermelinen Företagshälsa
17 april 2024

Vill du bli en av oss? Just nu söker vi en legitimerad sköterska, gärna med vidareutbildning inom...

Sekreterare/vårdadministratör till Hermelinen i Sävast
Sekreterare/vårdadministratör till Hermelinen i Sävast
12 april 2024

Vi söker dig som vill bidra med kunskap och attityd att i fräscha, funktionella lokaler vara med...

By Formsmedjan. Powered by Yago