Hoppa till innehållet
22 mars 2022

Träffa en specialist utan remiss

Smärta och besvär kan påverka livskvaliteten på många sätt och begränsa människor att leva ett aktivt liv. Vår övertygelse är att effektiv vård och hög kompetens är ett måste för ett fungerande samhälle.

– Vi har en fantastisk bredd av kompetenser i huset som samverkar för kundens bästa, säger Therese Waaranperä, verksamhetschef Hermelinen specialistvård.

Hos Hermelinen kan du träffa en specialist utan remiss, som utreder dina besvär och som följer dig i behandlingen för din sjukdom eller skada – och vidare till ett friskt liv.

Genom den digitala vårdtjänsten ”Hermelinen digital” tillgängliggörs kontakten på ett enkelt sätt.

– Här gör vi verkligen skillnad genom att vi kan hjälpa patienter till rätt vårdnivå. Rätt vård i rätt tid gör oss effektiva för att samtidigt hjälpa fler, säger Waaranperä.

Och hon fortsätter:

– Enkelheten och säkerheten är något vi jobbat hårt med, via BankID loggar man enkelt in i Hermelinen digital och hanterar sina befintliga ärenden eller skapar ett nytt.

Hermelinens styrka

Genom att förena spetskompetenser i en obruten värdekedja bygger Hermelinen livshälsa för sina kunder. Hermelinen erbjuder hög kompetens och effektiva vårdförlopp med korta beslutsvägar.

– I vår värdekedja kan vi hjälpa människor hela vägen från behandling eller operation – till rehabilitering och friskvårdsinsatser för ett hållbart liv, avslutar Waaranperä.

 

 

Ny VD på Kirunahälsan
Ny VD på Kirunahälsan
19 januari 2024

Kirunahälsan fortsätter att utvecklas som en del av vård- och hälsoföretaget Hermelinen. Efter 18...

Sjuksköterska till Hermelinen i Sävast
Sjuksköterska till Hermelinen i Sävast
19 januari 2024

Hermelinens hälsonav i Sävast växer. Nu söker vi dig som kan vara med och ta emot den stadiga...

7 september – En kickstart för framtiden
7 september – En kickstart för framtiden
29 november 2023

Den sjunde september gick vårt event ”Inte en dag till” av stapeln på Boden Business Park. Med...

By Formsmedjan. Powered by Yago