Hoppa till innehållet
6 oktober 2021

Visualiserade förändringar med Hermelinens nya Vectrakamera

Nu ingår Vectrakameran i våra konsultationer. Kameran är ett stöd i konsultationerna som görs inför eventuella behandlingar hos Hermelinen.

Vectrakameran används för att visualisera resultat av bland annat bröstförminskning och bröstförstoring, näsplastik och ansiktslyft. Kameran hjälper patienterna att göra ett mer informerat beslut, baserat på tydliga resultatbilder.

Kameran tar flertalet bilder för att sedan skapa en tredimensionell bild av dig, med hjälp av 3D-bilden kan våra plastikkirurger simulera hur resultatet efter din behandling skulle kunna se ut.

– Med hjälp av Vectrakameran kan vi visualisera just din operation, vad du vill göra och vad det kommer resultera i. På så sätt säkerställer vi förväntningarna hos patienter, och skapar en samsyn mellan patient och plastikkirurg. Hos oss ligger fokuset på rekonstruktion och återställande för dig som vill hitta tillbaka, berättar Therese Waaranperä, vice VD /driftansvarig Hermelinen Specialistsjukvård.

Vectrakameran ingår i våra konsultationer, och kostar ingenting extra att använda. Den används både under din konsultation samt i uppföljande återbesök.

Ny VD på Kirunahälsan
Ny VD på Kirunahälsan
19 januari 2024

Kirunahälsan fortsätter att utvecklas som en del av vård- och hälsoföretaget Hermelinen. Efter 18...

Sjuksköterska till Hermelinen i Sävast
Sjuksköterska till Hermelinen i Sävast
19 januari 2024

Hermelinens hälsonav i Sävast växer. Nu söker vi dig som kan vara med och ta emot den stadiga...

7 september – En kickstart för framtiden
7 september – En kickstart för framtiden
29 november 2023

Den sjunde september gick vårt event ”Inte en dag till” av stapeln på Boden Business Park. Med...

By Formsmedjan. Powered by Yago