Hoppa till innehållet
6 oktober 2021

Visualiserade förändringar med Hermelinens nya Vectrakamera

Nu ingår Vectrakameran i våra konsultationer. Kameran är ett stöd i konsultationerna som görs inför eventuella behandlingar hos Hermelinen.

Vectrakameran används för att visualisera resultat av bland annat bröstförminskning och bröstförstoring, näsplastik och ansiktslyft. Kameran hjälper patienterna att göra ett mer informerat beslut, baserat på tydliga resultatbilder.

Kameran tar flertalet bilder för att sedan skapa en tredimensionell bild av dig, med hjälp av 3D-bilden kan våra plastikkirurger simulera hur resultatet efter din behandling skulle kunna se ut.

– Med hjälp av Vectrakameran kan vi visualisera just din operation, vad du vill göra och vad det kommer resultera i. På så sätt säkerställer vi förväntningarna hos patienter, och skapar en samsyn mellan patient och plastikkirurg. Hos oss ligger fokuset på rekonstruktion och återställande för dig som vill hitta tillbaka, berättar Therese Waaranperä, vice VD /driftansvarig Hermelinen Specialistsjukvård.

Vectrakameran ingår i våra konsultationer, och kostar ingenting extra att använda. Den används både under din konsultation samt i uppföljande återbesök.

Den goda arbetsmiljön
Den goda arbetsmiljön
19 april 2024

Den 28 april är det arbetsmiljödagen, en dag som FN har dedikerat till dagen för säkerhet och...

Företagssköterska till Hermelinen Företagshälsa
Företagssköterska till Hermelinen Företagshälsa
17 april 2024

Vill du bli en av oss? Just nu söker vi en legitimerad sköterska, gärna med vidareutbildning inom...

Sekreterare/vårdadministratör till Hermelinen i Sävast
Sekreterare/vårdadministratör till Hermelinen i Sävast
12 april 2024

Vi söker dig som vill bidra med kunskap och attityd att i fräscha, funktionella lokaler vara med...

By Formsmedjan. Powered by Yago