Hoppa till innehållet
18 juni 2021

Hermelinen och Ericson & Hjelte blir partners

Hermelinen Företagsservice och organisationsutvecklingsföretaget Ericson & Hjelte ingår ett partnerskapsavtal för att stödja varandras kunder att bli än mer framgångsrika i sina verksamheter.

De båda aktörerna kommer att samverka för att skapa en stark länk mellan företagshälsovård och organisationsutveckling. Ett bredare systemtänk och mer heltäckande erbjudande kring hälsa, kompetens och effektivitet ska gynna kunder hos båda parter.

– Samarbetet innebär att vi breddar våra erbjudanden och stärker relationerna till kunder som ser hur individers och organisationers välmående också skapar affärsmässiga resultat. Genom ett jämbördigt partnerskap, där vi respekterar varandras värderingar och de höga krav på kvalitet i uppdrag som vi båda utgår ifrån, kommer vi framöver kunna erbjuda ett ännu större värde för våra kunder, säger Lisa Morin, vVD Hermelinen.

Hermelinen och Ericson & Hjelte har verkat på samma marknad och följt varandra under många år. Att partnerskapet tecknas nu är ingen slump.

– De stora investeringar som görs i vår region skapar tillväxt, förändring och utmaningar på flera plan. Genom strategiska samarbeten som stöttar bolagens förmåga till långsiktigt hållbara lösningar, starka och innovativa ledare och friska, motiverade medarbetare så bidrar vi till att den viktiga omställningen som nu görs kan bli effektiv och lyckosam, säger Cecilia Hjelte, VD på Ericson & Hjelte.

Gemensamt för de båda partnerföretagen är att de arbetar strategiskt och strukturerat med insatser som löper över de tre leden: individ, grupp och organisation.

– Nu har vi en garanterat kvalitetssäkrad hälsovård att erbjuda för att bygga på där vår kompetens och vårt uppdrag tar slut. När Hermelinens kunder söker vidare stöd för att stärka organisationens hälsa via ledarskap, samarbete, medarbetarskap och kultur kan vi bidra med det, avslutar Cecilia.

 

Semesterstängt på specialistvården
Semesterstängt på specialistvården
16 juli 2021

Hermelinen specialistvård har semesterstängt under vecka 29-30. Vi öppnar mottagningen igen den...

Kom ihåg att förnya recept inför sommaren
Kom ihåg att förnya recept inför sommaren
10 juni 2021

Sommaren är här och det innebär en kommande välförtjänt sommarsemester för många. Du som patient...

Möt våra läkare | Tomas: ”Vår styrka är kompetens och effektivitet”
Möt våra läkare | Tomas: ”Vår styrka är kompetens och effektivitet”
25 mars 2021

Lär känna några av våra läkare, som här berättar hur det är att ha sin etablering hos...

By Formsmedjan. Powered by Yago