Hoppa till innehållet
18 juni 2021

Hermelinen och Ericson & Hjelte blir partners

Hermelinen Företagsservice och organisationsutvecklingsföretaget Ericson & Hjelte ingår ett partnerskapsavtal för att stödja varandras kunder att bli än mer framgångsrika i sina verksamheter.

De båda aktörerna kommer att samverka för att skapa en stark länk mellan företagshälsovård och organisationsutveckling. Ett bredare systemtänk och mer heltäckande erbjudande kring hälsa, kompetens och effektivitet ska gynna kunder hos båda parter.

– Samarbetet innebär att vi breddar våra erbjudanden och stärker relationerna till kunder som ser hur individers och organisationers välmående också skapar affärsmässiga resultat. Genom ett jämbördigt partnerskap, där vi respekterar varandras värderingar och de höga krav på kvalitet i uppdrag som vi båda utgår ifrån, kommer vi framöver kunna erbjuda ett ännu större värde för våra kunder, säger Lisa Morin, vVD Hermelinen.

Hermelinen och Ericson & Hjelte har verkat på samma marknad och följt varandra under många år. Att partnerskapet tecknas nu är ingen slump.

– De stora investeringar som görs i vår region skapar tillväxt, förändring och utmaningar på flera plan. Genom strategiska samarbeten som stöttar bolagens förmåga till långsiktigt hållbara lösningar, starka och innovativa ledare och friska, motiverade medarbetare så bidrar vi till att den viktiga omställningen som nu görs kan bli effektiv och lyckosam, säger Cecilia Hjelte, VD på Ericson & Hjelte.

Gemensamt för de båda partnerföretagen är att de arbetar strategiskt och strukturerat med insatser som löper över de tre leden: individ, grupp och organisation.

– Nu har vi en garanterat kvalitetssäkrad hälsovård att erbjuda för att bygga på där vår kompetens och vårt uppdrag tar slut. När Hermelinens kunder söker vidare stöd för att stärka organisationens hälsa via ledarskap, samarbete, medarbetarskap och kultur kan vi bidra med det, avslutar Cecilia.

 

Ny VD på Kirunahälsan
Ny VD på Kirunahälsan
19 januari 2024

Kirunahälsan fortsätter att utvecklas som en del av vård- och hälsoföretaget Hermelinen. Efter 18...

Sjuksköterska till Hermelinen i Sävast
Sjuksköterska till Hermelinen i Sävast
19 januari 2024

Hermelinens hälsonav i Sävast växer. Nu söker vi dig som kan vara med och ta emot den stadiga...

7 september – En kickstart för framtiden
7 september – En kickstart för framtiden
29 november 2023

Den sjunde september gick vårt event ”Inte en dag till” av stapeln på Boden Business Park. Med...

By Formsmedjan. Powered by Yago