Hoppa till innehållet
18 juni 2021

Hermelinen och Ericson & Hjelte blir partners

Hermelinen Företagsservice och organisationsutvecklingsföretaget Ericson & Hjelte ingår ett partnerskapsavtal för att stödja varandras kunder att bli än mer framgångsrika i sina verksamheter.

De båda aktörerna kommer att samverka för att skapa en stark länk mellan företagshälsovård och organisationsutveckling. Ett bredare systemtänk och mer heltäckande erbjudande kring hälsa, kompetens och effektivitet ska gynna kunder hos båda parter.

– Samarbetet innebär att vi breddar våra erbjudanden och stärker relationerna till kunder som ser hur individers och organisationers välmående också skapar affärsmässiga resultat. Genom ett jämbördigt partnerskap, där vi respekterar varandras värderingar och de höga krav på kvalitet i uppdrag som vi båda utgår ifrån, kommer vi framöver kunna erbjuda ett ännu större värde för våra kunder, säger Lisa Morin, vVD Hermelinen.

Hermelinen och Ericson & Hjelte har verkat på samma marknad och följt varandra under många år. Att partnerskapet tecknas nu är ingen slump.

– De stora investeringar som görs i vår region skapar tillväxt, förändring och utmaningar på flera plan. Genom strategiska samarbeten som stöttar bolagens förmåga till långsiktigt hållbara lösningar, starka och innovativa ledare och friska, motiverade medarbetare så bidrar vi till att den viktiga omställningen som nu görs kan bli effektiv och lyckosam, säger Cecilia Hjelte, VD på Ericson & Hjelte.

Gemensamt för de båda partnerföretagen är att de arbetar strategiskt och strukturerat med insatser som löper över de tre leden: individ, grupp och organisation.

– Nu har vi en garanterat kvalitetssäkrad hälsovård att erbjuda för att bygga på där vår kompetens och vårt uppdrag tar slut. När Hermelinens kunder söker vidare stöd för att stärka organisationens hälsa via ledarskap, samarbete, medarbetarskap och kultur kan vi bidra med det, avslutar Cecilia.

 

Företagssköterska till Hermelinen Företagshälsa
Företagssköterska till Hermelinen Företagshälsa
17 april 2024

Vill du bli en av oss? Just nu söker vi en legitimerad sköterska, gärna med vidareutbildning inom...

Sekreterare/vårdadministratör till Hermelinen i Sävast
Sekreterare/vårdadministratör till Hermelinen i Sävast
12 april 2024

Vi söker dig som vill bidra med kunskap och attityd att i fräscha, funktionella lokaler vara med...

Den som leder värme
Den som leder värme
6 mars 2024

Jag hörde en gång likheten mellan en ledare inom elektronik och en chef, "båda har rollen att...

By Formsmedjan. Powered by Yago