Hoppa till innehållet
12 januari 2021

Möt Theo 15 år som är en av våra nya medlemmar

Theo Krohn, 15 år från Lulsundet är en av många unga som har valt att bli medlem hos oss. Så här tycker han om att träna på Hermelinen.

Hur länge har du tränat på Hermelinen?

Jag köpte kort i höstas. Före det har jag tränat på lite olika ställen. Jag var här med mitt fotbollslag för något år sedan, så jag visste hur det såg ut. Nu har jag slutat med fotboll och tränar bara på gym. Det blir allt ifrån två till fem gånger i veckan. Det beror på hur mycket jag har i skolan och hur pigg jag känner mig.

Varför valde du just vårt gym?

Det är nära till min skola och ligger centralt. Oftast kan jag gå hit och träna direkt efter skolan och sen ta bussen hem. Då tar det inte så mycket tid heller. Många jag känner tränar också här. Det är alltid någon man hälsar på, det är kul. För det mesta går jag själv för jag vet att jag alltid träffar någon. Det är också bra att det finns en pool, om man någon gång får lust att bada efter träningen.

Vad tränar du och vad tycker du om att träna här?

Mycket yta, bra maskiner och många olika maskiner att välja mellan. Jag försöker träna hela kroppen. Mest vill jag känna mig i bra form och gärna bli lite stark. Ofta börjar jag passen med tio minuter på löpbandet. Det är bra uppvärmning och gör att jag får lite bättre kondition. Det behöver jag.

Nu har jag tränat här i snart fyra månader och känner mig redan mycket starkare i både rygg och bröst. Även i armarna har jag blivit starkare. Jag märker det eftersom jag kan lasta på lite mer vikter än när jag började. Inte för att jag har något mål att bli jättestark, men det är kul att känna att det blir skillnad.

Behandla smärta med VR
Behandla smärta med VR
23 juni 2022

Behandling av nacksmärta och huvudvärk med modern teknologi Sedan några år medverkar...

Häng med till receptionen
Häng med till receptionen
23 juni 2022

Receptionen är det första du ser när du kliver in hos oss, på Hermelinen på Sandviksgatan i...

Sommar med Hermelinen – i vårt egna magasin
Sommar med Hermelinen – i vårt egna magasin
23 juni 2022

Hos oss på Hermelinen är det mycket som händer, vi växer och gör många bra och spännande saker...

Tillgänglighet på hermelinen.se
By Formsmedjan. Powered by Yago