Hoppa till innehållet
1 oktober 2019

Så blir Sävasts nya gym!

Så blir Sävasts nya gym

 Hermelinens satsning med det nya gymmet i Sävast närmar sig premiär. 1 oktober slår portarna upp och Jon Havnesköld, driftchef på Hermelinen träning, är riktigt peppad.

 – Det här är grymt spännande. Nu har vi fått all utrustning och allt börjar verkligen falla på plats. Vi är otroligt stolta över den här etableringen och är glada att kunna erbjuda riktigt bra träningsmöjligheter, både för privatpersoner och företag, säger Havnesköld.

Helt ny utrustning

Det är den senaste utrustningen som köpts in till gymmet i Boden Business Parks nya anläggning – och tanken är att träningsgästerna ska kunna erbjudas ett stort utbud, berättar Havnesköld. Öppettiderna kommer att vara generösa och sträcka sig från 05.00 till 23.00 alla dagar, med bemanning varierande tider under vardagar.

– Vår anläggning kommer erbjuda en stor valfrihet av gymträning. Vi kommer ha generösa ytor med fria vikter, en funktionell yta och en sprillans ny maskinpark från SALTER. Oavsett om man vill träna kondition eller styrka kommer det finnas massor av valmöjligheter, förklarar han.

 Ett steg ut i länet

Etableringen är ett första steg mot en utökad närvaro i länet och den första anläggningen för Hermelinen utanför Luleå. Per-Erik Mattsson, vd på Hermelinen, menar att det är en del av målsättningen att kunna vara en samhällsaktör som är med och utvecklar den region företaget verkar i.

 – I ett första steg etablerar vi en träningsanläggning men ambitionen är att även erbjuda andra hyresgäster på Boden Business Park, Sävastborna och Bodensarna en ingång i vår värdekedja. I ett andra steg hoppas vi hjälp av digitala hjälpmedel kunna erbjuda Bodensare vårdlösningar på Boden Business Park.

 Sociala kanaler viktiga

För den som vill hålla koll på vad Hermelinen Sävast hittar på härnäst lyfter Havnesköld fram de sociala kanalerna.

– Vi satsar stort på Instagram som primär kanal för att kommunicera med våra kunder. Det ska vara tillgängligt. Där kommer man hitta träningsinspiration, uppdateringar och erbjudanden.

 Den stora invigningen tar plats 1 oktober. Klockan 16.00 slår portarna upp och Havnesköld utlovar intressanta samtal, mingel och möjlighet att kika runt och testa maskiner.


– Nu vill vi att alla som kan ska dyka upp!

Den goda arbetsmiljön
Den goda arbetsmiljön
19 april 2024

Den 28 april är det arbetsmiljödagen, en dag som FN har dedikerat till dagen för säkerhet och...

Företagssköterska till Hermelinen Företagshälsa
Företagssköterska till Hermelinen Företagshälsa
17 april 2024

Vill du bli en av oss? Just nu söker vi en legitimerad sköterska, gärna med vidareutbildning inom...

Sekreterare/vårdadministratör till Hermelinen i Sävast
Sekreterare/vårdadministratör till Hermelinen i Sävast
12 april 2024

Vi söker dig som vill bidra med kunskap och attityd att i fräscha, funktionella lokaler vara med...

By Formsmedjan. Powered by Yago