Hoppa till innehållet
1 oktober 2019

Så blir Sävasts nya gym!

Så blir Sävasts nya gym

 Hermelinens satsning med det nya gymmet i Sävast närmar sig premiär. 1 oktober slår portarna upp och Jon Havnesköld, driftchef på Hermelinen träning, är riktigt peppad.

 – Det här är grymt spännande. Nu har vi fått all utrustning och allt börjar verkligen falla på plats. Vi är otroligt stolta över den här etableringen och är glada att kunna erbjuda riktigt bra träningsmöjligheter, både för privatpersoner och företag, säger Havnesköld.

Helt ny utrustning

Det är den senaste utrustningen som köpts in till gymmet i Boden Business Parks nya anläggning – och tanken är att träningsgästerna ska kunna erbjudas ett stort utbud, berättar Havnesköld. Öppettiderna kommer att vara generösa och sträcka sig från 05.00 till 23.00 alla dagar, med bemanning varierande tider under vardagar.

– Vår anläggning kommer erbjuda en stor valfrihet av gymträning. Vi kommer ha generösa ytor med fria vikter, en funktionell yta och en sprillans ny maskinpark från SALTER. Oavsett om man vill träna kondition eller styrka kommer det finnas massor av valmöjligheter, förklarar han.

 Ett steg ut i länet

Etableringen är ett första steg mot en utökad närvaro i länet och den första anläggningen för Hermelinen utanför Luleå. Per-Erik Mattsson, vd på Hermelinen, menar att det är en del av målsättningen att kunna vara en samhällsaktör som är med och utvecklar den region företaget verkar i.

 – I ett första steg etablerar vi en träningsanläggning men ambitionen är att även erbjuda andra hyresgäster på Boden Business Park, Sävastborna och Bodensarna en ingång i vår värdekedja. I ett andra steg hoppas vi hjälp av digitala hjälpmedel kunna erbjuda Bodensare vårdlösningar på Boden Business Park.

 Sociala kanaler viktiga

För den som vill hålla koll på vad Hermelinen Sävast hittar på härnäst lyfter Havnesköld fram de sociala kanalerna.

– Vi satsar stort på Instagram som primär kanal för att kommunicera med våra kunder. Det ska vara tillgängligt. Där kommer man hitta träningsinspiration, uppdateringar och erbjudanden.

 Den stora invigningen tar plats 1 oktober. Klockan 16.00 slår portarna upp och Havnesköld utlovar intressanta samtal, mingel och möjlighet att kika runt och testa maskiner.


– Nu vill vi att alla som kan ska dyka upp!

Hans fick en ny höftled och körde cykelvasan fyra månader senare
Hans fick en ny höftled och körde cykelvasan fyra månader senare
26 november 2020

Med rätt diagnos, snabb operation och träning var Hans Engström tillbaka på jobbet efter bara...

Hermelinen sports concussion center höll föreläsning
Hermelinen sports concussion center höll föreläsning
26 november 2020

Rätt diagnos och rätt behandling för hjärnskakning. Hermelinen Sports Concussion Center. Hela 251...

Bufff Norrbotten tilldelas 11 420 kr av Hermelinenfonden
Bufff Norrbotten tilldelas 11 420 kr av Hermelinenfonden
20 november 2020

Hermelinenfondens andra ansökningsperiod för i år är avslutad. Mottagaren för denna gång är Bufff...

By Formsmedjan. Powered by Yago