Hoppa till innehållet
17 maj 2024

Samtalsbehandlare/KBT-terapeut/psykoterapeut/psykolog till Hermelinen Vårdcentral

Vi söker dig som vill bidra med kunskap och attityd att i fräscha, funktionella lokaler vara med och forma morgondagens primärvård. Vi bygger ett drömlag där alla medarbetares kunskaper och erfarenheter värderas högt och du kan bli vår nästa stjärnspelare!

Hermelinen expanderar och växer. Nu söker vi dig som är KBT- eller psykoterapeut, samtalsbehandlare och/eller psykolog till vårt lagbygge på vårdcentralen i Sävast. Du kommer att arbeta i nya lokaler och med duktiga kollegor, samt utvecklas i din profession och får stort inflytande över din egna arbetsmiljö och arbetssituation.

Psyke och soma är starkt sammanbundna och speglar varandra. Terapeutisk och psykologisk bedömning, behandling, rådgivning samt förebyggande insatser kan bespara den enskilde patienten stort lidande, ge stora samhällsekonomiska vinster och är en självklar del i Hermelinens samlade arbete för bättre folkhälsa.

För att kunna hjälpa kunder och patienter på allra bästa sätt, jobbar alla våra olika kompetenser nära varandra och samverkar för att hela tiden lära oss nytt. Vi tar hand om varandra och är stolta över vår fina sammanhållning. Vi har under året infört ett nytt arbetssätt/flödesschema för att kunna hjälpa fler patienter. Du som är nyfiken på att jobba hos oss ska inte vara främmande att hålla i grupper och tala inför patienter.

På Hermelinen bedriver vi primärvård inom vårdval Norrbotten med mottagning, barna- och mödravårdscentral, fysioterapi, arbetsterapi och särskilt boende. Vi ingår även i gemensam jourverksamhet med regionen och övrig privat primärvård.

Din yrkeserfarenhet och cv har betydelse, men stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper. Vi vill att du ska trivas, för när vår personal trivs blir det också bättre för patienterna.

Vi ser fram emot att träffa av dig!

Sista ansökningsdag 16/6.

Tjänsten är heltid och tillsvidareanställning.

Tillträde enligt överenskommelse.

 

Ansökan och frågor

Frågor om tjänsten och ansökan skickas till verksamhetschef Magnus Olivesten.

magnus.olivesten@hermelinen.se

+46 70 55 27 358

 

Att jobba på Hermelinen

Vår vision är att vara ett hållbart företag och en samhällsaktör som våra barn är stolta över. Genom att ständigt utveckla oss själva och våra produkter bidrar vi till ett bättre samhälle och friskare liv för våra kunder, oavsett var i livet de befinner sig. Ambitionen med vår vårdcentral är att erbjuda ett alternativ med hög kompetens, hög tillgänglighet och med en modern driftsform. Vi ska erbjuda en arbetsplats där all personal har möjlighet att påverka och samtidigt jobba med det de är bäst på. Trivs vår personal blir det också bra för patienterna!

NIPT-tester allt mer efterfrågat
NIPT-tester allt mer efterfrågat
2 maj 2024

På Hermelinen Specialistvård erbjuds gravida NIPT-test. Testet utförs mellan fullgångna...

Att växa kräver mod – vi har alltid vågat
Att växa kräver mod – vi har alltid vågat
29 april 2024

Hermelinens vision leder oss alla framåt, att vara ett företag som våra barn är stolta över och...

Läkaren som alltid står på barnens sida
Läkaren som alltid står på barnens sida
29 april 2024

Egentligen skulle Göran Stjärnholm blivit ingenjör. Men ganska snabbt förstår man att räta...

By Formsmedjan. Powered by Yago