Hoppa till innehållet
29 april 2024

Att växa kräver mod – vi har alltid vågat

Hermelinens vision leder oss alla framåt, att vara ett företag som våra barn är stolta över och vara en samhällsaktör. Vi lever vår vision varje dag och gör det vi kan för att i stort och smått närma oss vår vision. Därför är vår etablering i Boden också helt nödvändig. För att vara den samhällsaktören vi vill så måste vi växa och tillgängliggöra oss för fler människor.

Redan 2019 gjorde vi den första etableringen i Sävast när vi slog upp portarna till vårt gym – och redan då fanns planer på att få fler delar av vår värdekedja på plats i Boden. I höstas slog vi upp portarna för vårt hälsonav som inrymmer vår vårdcentral, företagshälsa och bara 50 meter från vårt gym.

Människors hälsa är det viktigaste och vi vill göra vår del i att skapa hållbar livshälsa. Vi gör det genom att erbjuda vård med hög kompetens och hög tillgänglighet i en modern driftsform. Som exempel ger våra digitala verktyg oss möjligheten att hjälpa fler människor till rätt vård i rätt tid. Vi har också extra tonvikt på hälsan hos barn och unga när vi valt ut vårt lag som jobbar tillsammans här.

Redan nu är vi över 1700 listade patienter och vi ser fram emot att få hjälpa ännu fler Bodensare. Inom det fria vårdvalet så är alla välkomna att välja oss.

Vi har goda ambitioner och tillsammans tror jag att vi har modet att också driva relevanta framtidsfrågor som är viktiga både för oss och för dig som vårdtagare.

 

'"Vi lever vår övertygelse att kunna bidra till att flera kan få ett hållbart liv - det är en viktigt bit i vår vision att bli en stark samhällsaktör som våra barn kan vara stolta över."

Martina Ajnewall
Driftchef Hermelinen Sävast

 

Välja Hermelinen som din vårdcentral inom det fria vårdvalet. Du gör det på 1177.

Öppna 1177 Läs mer om Hermelinen Sävast

NIPT-tester allt mer efterfrågat
NIPT-tester allt mer efterfrågat
2 maj 2024

På Hermelinen Specialistvård erbjuds gravida NIPT-test. Testet utförs mellan fullgångna...

Läkaren som alltid står på barnens sida
Läkaren som alltid står på barnens sida
29 april 2024

Egentligen skulle Göran Stjärnholm blivit ingenjör. Men ganska snabbt förstår man att räta...

Den goda arbetsmiljön
Den goda arbetsmiljön
19 april 2024

Den 28 april är det arbetsmiljödagen, en dag som FN har dedikerat till dagen för säkerhet och...

By Formsmedjan. Powered by Yago