Hoppa till innehållet
29 september 2023

Premiäröppning av Hälsonavet i Sävast!

Hermelinens vårdcentral i Sävast, en del i Hermelinens hälsonav som innefattar både sjuk- och friskvård, invigs på söndag den 1 oktober. Och intresset från allmänheten är stort:  ”Vi ser en kraftig ökning av intresserade inför vår premiäröppning som närmar sig tusen personer” säger Magnus Olivesten VD på Hermelinen vårdcentraler.

Vårdcentralen, som ligger bredvid Boden Businesspark, är ett resultat av lokalt starka samarbeten mellan byggherren Polarrenen, byggföretaget Vittjärvshus och Hermelinen, som hyr den 900 kvadratmeter stora byggnaden.

- Samtidigt som vi har premiäröppning på söndag, så firar vårt gym fyra år på Boden Business park. I och med öppnandet av vårdcentralen vi nu har hela värdekedjan i vårt hälsonav på plats, säger Per-Erik Mattsson, koncern VD på Hermelinen.

Hermelinens främsta fokus har varit personalen som ska jobba på plats i Sävast. Nu är alla kompetenser rekryterade och man är redo att ta emot vårdcentralens nya kunder.

- Vi har utgått ifrån samma filosofi som på vårdcentralen i Luleå, där vi lyckats väl med att skapa goda personalförhållanden. Genom att jobba som ett lag för varandra skapar vi värden för våra patienter, vilket avspeglas i de höga betyg som våra kunder ger oss i externa undersökningar, säger Magnus Olivesten.

Genom att växa vill Hermelinen vara en aktiv part i den gröna omställningen mot en långsiktigt hållbar utveckling.

- Vi får inte glömma bort vår viktigaste resurs, människan. Omställningen innebär inflyttning och ett stort behov av arbetskraft. Vi på Hermelinen hoppas kunna bidra till att människor kan leva ett hållbart liv, både på och utanför sitt arbete. Vår etablering i Sävast är en del i denna ambition, avslutar Per-Erik Mattsson.

Hermelinen söker sjuksköterska
Hermelinen söker sjuksköterska
28 november 2023

Välkommen till Hermelinen Vårdcentral i Luleå!  Vi på Hermelinen är stolta över att vara en...

Hållbar företagskultur för en attraktiv arbetsplats
Hållbar företagskultur för en attraktiv arbetsplats
15 november 2023

Hur arbetar du medvetet och aktivt med företagskultur i ert företag? Vi vet att det är en...

Frisörer - ta hand om er hälsa!
Frisörer - ta hand om er hälsa!
16 oktober 2023

Sedan 1 april 2020 har alla behöriga och obehöriga frisörer som arbetar på en arbetsplats med...

By Formsmedjan. Powered by Yago