Hoppa till innehållet
23 augusti 2023

ST-läkare till Hermelinen i Luleå

Vi söker dig som vill bidra med kunskap och attityd att på Hermelinens vårdcentral i Luleå forma morgondagens primärvård. Du blir en del av ett drömlag där alla medarbetares kunskaper och erfarenheter värderas högt och du kan bli vår nästa stjärnspelare!

Hermelinen expanderar och växer. Nu söker vi läkare för specialiseringstjänstgöring inom allmänmedicin till vårt lagbygge på vårdcentralen i Luleå. Du kommer att arbeta funktionella lokaler med duktiga kollegor, samt utvecklas i din profession och får stort inflytande över din egna arbetsmiljö och arbetssituation. 

För att kunna hjälpa kunder och patienter på allra bästa sätt, jobbar alla våra olika kompetenser nära varandra och samverkar för att hela tiden lära oss nytt. Vi tar hand om varandra och är stolta över vår fina sammanhållning. Därför kan vi erbjuda dig både bredd och spets i såväl handledning samt kunskaper och färdigheter under din specialiseringstjänstgöring.

På Hermelinen bedriver vi primärvård inom vårdval Norrbotten med mottagning, barna- och mödravårdscentral, fysioterapi, arbetsterapi och särskilt boende. Vi ingår även i gemensam jourverksamhet med regionen och övrig privat primärvård.

Din yrkeserfarenhet och cv har betydelse, men stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper. Vi vill att du ska trivas, för när vår personal trivs blir det också bättre för patienterna.

Vi ser fram emot att träffa av dig!

 

Tjänsten är heltid och tillsvidareanställning.
Placering
och introduktion i Luleå.
Tillträde enligt överenskommelse.

 

Ansökan och frågor
Frågor om tjänsten och ansökan skickas till verksamhetschef Magnus Olivesten.
magnus.olivesten@hermelinen.se
+46 70 55 27 358

 

Att jobba på Hermelinen
Vår vision är att vara ett hållbart företag och en samhällsaktör som våra barn är stolta över. Genom att ständigt utveckla oss själva och våra produkter bidrar vi till ett bättre samhälle och friskare liv för våra kunder, oavsett var i livet de befinner sig. Ambitionen med vår vårdcentral är att erbjuda ett alternativ med hög kompetens, hög tillgänglighet och med en modern driftsform.

Vi ska erbjuda en arbetsplats där all personal har möjlighet att påverka och samtidigt jobba med det de är bäst på. Trivs vår personal blir det också bra för patienterna!

Hermelinen söker Sjuksköterska
Hermelinen söker Sjuksköterska
23 augusti 2023

Välkommen till Hermelinen Vårdcentral i Luleå! Vi på Hermelinen är stolta över att vara en...

ST-läkare till Hermelinen i Sävast
ST-läkare till Hermelinen i Sävast
23 augusti 2023

Hösten 2023 öppnar Hermelinens vårdcentral i nybyggda hälsonavet i Sävast. Vi söker dig som vill...

Hermelinen Vårdcentral satsar på kvinnohälsa
Hermelinen Vårdcentral satsar på kvinnohälsa
29 juni 2023

Råd och vård runt bäckenbottenrelaterade besvär Nu lanserar Hermelinen Vårdcentral tjänsten...

By Formsmedjan. Powered by Yago