Hoppa till innehållet
31 mars 2023

Hermelinen söker fysioterapeut

Hösten 2023 öppnar Hermelinens vårdcentral i nybyggda hälsonavet i Sävast. Vi söker dig som vill bidra med kunskap och attityd att i fräscha, funktionella lokaler vara med och forma morgondagens primärvård. Vi bygger ett drömlag där alla medarbetares kunskaper och erfarenheter värderas högt och du kan bli vår nästa stjärnspelare!

Hermelinen expanderar och växer. Nu söker vi en fysioterapeut till vårt lagbygge på vårdcentralen i Sävast. Du kommer att arbeta i nya lokaler och med duktiga kollegor, samt utvecklas i din profession och får stort inflytande över din egna arbetsmiljö och arbetssituation.

Som fysioterapeut kommer du vara ansiktet utåt för Hermelinens syn på hälsa och vår drivkraft att ge våra kunder ett friskt och hållbart liv. Du blir en förebild för goda levnadsvanor och en motivator för livsstilsförändringar som till exempel motion och kost.

För att kunna hjälpa kunder och patienter på allra bästa sätt, jobbar alla våra olika kompetenser nära varandra och samverkar för att hela tiden lära oss nytt. Vi tar hand om varandra och är stolta över vår fina sammanhållning.

På Hermelinen bedriver vi primärvård inom vårdval Norrbotten med mottagning, barna- och mödravårdscentral, fysioterapi, arbetsterapi och särskilt boende. Vi ingår även i gemensam jourverksamhet med regionen och övrig privat primärvård.

Din yrkeserfarenhet och cv har betydelse, men stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper. Vi vill att du ska trivas, för när vår personal trivs blir det också bättre för patienterna.

Vi ser fram emot att träffa av dig!

 

Tjänsten är heltid och tillsvidareanställning.
Placering i Sävast. Introduktion i Luleå.
Tillträde enligt överenskommelse.

 

Ansökan och frågor
Frågor om tjänsten och ansökan skickas till verksamhetschef Magnus Olivesten.
magnus.olivesten@hermelinen.se
+46 70 55 27 358

 

Att jobba på Hermelinen
Vår vision är att vara ett hållbart företag och en samhällsaktör som våra barn är stolta över. Genom att ständigt utveckla oss själva och våra produkter bidrar vi till ett bättre samhälle och friskare liv för våra kunder, oavsett var i livet de befinner sig. Ambitionen med vår vårdcentral är att erbjuda ett alternativ med hög kompetens, hög tillgänglighet och med en modern driftsform.

Vi ska erbjuda en arbetsplats där all personal har möjlighet att påverka och samtidigt jobba med det de är bäst på. Trivs vår personal blir det också bra för patienterna!

Föreläsning 24 maj - Hållbara hjärnor och hållbara kroppar ger hållbara arbetsplatser
Föreläsning 24 maj - Hållbara hjärnor och hållbara kroppar ger hållbara arbetsplatser
18 maj 2023

Under Hållbarhetsveckan håller Hermelinen Företagsservice en föreläsning om hållbara...

Internationella Arbetsmiljödagen
Internationella Arbetsmiljödagen
27 april 2023

Den 28 april är den Internationella Arbetsmiljödagen, en årlig kampanjdag instiftad av FN för att...

SPINN FÖR LIVET 2023
SPINN FÖR LIVET 2023
29 mars 2023

Jättestort tack till alla lag och sponsorer som deltog vid årets Spinn För Livet. Tillsammans...

By Formsmedjan. Powered by Yago