Hoppa till innehållet
16 november 2022

Hermelinens nya hälsonav växer fram i Boden

Norrlands största privata vård- och friskvårdsföretag växer och spaden är satt i marken för bygget av ett nytt hälsonav intill Boden Business Park. Invigningen är planerad till 2023. Per-Erik Mattsson är vd på Hermelinen. – Planer på att utvidga verksamheten till Boden har funnits länge. Vår region är i stor utveckling och vi vill självklart vara med och bidra till den resan.

Hermelinens hälsonav utformas efter lokala förutsättningar och blir en mittpunkt för livshälsa. Här inryms sjuk- och friskvård samt vårdcentral med läkarmottagning, barn- och mödravård, KBT-terapi och arbetsterapi. Företagsservice får också en central del i hälsonavet och kommer vara en viktig del i regionens utveckling.

–Vår befintliga gymverksamhet som sedan tre år tillbaka redan finns på Boden Business Park gör Hermelinens hälsonav komplett – och gör att vi kan erbjuda hela värdekedjan under samma tak i Sävast, säger Per-Erik Mattsson

Hermelinens vision är att vara en stark samhällsaktör som deras barn kan vara stolta över, det förpliktigar vilka beslut man tar och vilken väg man tar framåt. Expansionen i Sävast är en del i Hermelinens expansionsplan.

– Att vi växer är avgörande för att trygga företagets framtid. Hermelinen vill vara en stark samhällsaktör som gör skillnad på riktigt. Livet får inte bli en slät gröt där vi inte gjort några avtryck, menar Per-Erik Mattsson.

 

Tillsammans gör Hermelinen skillnad

Hermelinen är unika genom att kompetenser och verksamhetsområden jobbar tillsammans. Skilda spetskompetenser och professioner arbetar tätt tillsammans och delar kunskap, lokaler och utrustning med varandra. Det bästa från olika yrkeskulturer blandas, alla lär av varandra och det kollektiva kunnandet ökar för varje dag.

–Vi är och vill vara en attraktiv arbetsgivare, hos oss är individen helt avgörande för hur bra vi kan vara tillsammans. Framtiden är spännande och vi kommer behöva anställa en rad kompetenser, både till vårt nya hälsonav i Sävast och till vår huvudanläggning i Luleå. Vi kommer fortsätta vår expansionsresa och stannar inte här, säger Per-Erik Mattsson.

Och han avslutar.

– Om du gillar att påverka och är intresserad att vara med och utveckla något nytt, tycker jag att du ska kika på tjänsterna i Sävast. Då får du arbeta med det du är bäst på, i helt nybyggda lokaler, tillsammans med andra duktiga kollegor. Det kan ju nästan inte bli bättre än så.

Hermelinen söker specialist i allmänmedicin
Hermelinen söker specialist i allmänmedicin
23 november 2022

Brinner du för att vara med och forma framtidens primärvård och vara del av din egen arbetsmiljö?...

Hermelinen söker ST-läkare
Hermelinen söker ST-läkare
23 november 2022

Brinner du för att vara med och forma framtidens primärvård och vara del av din egen arbetsmiljö?...

Specialistläkare inom invärtesmedicin
Specialistläkare inom invärtesmedicin
21 november 2022

Är du specialistläkare och har en examen i invärtesmedicin? Känner du för att arbeta mer...

Tillgänglighet på hermelinen.se
By Formsmedjan. Powered by Yago