Hoppa till innehållet
15 november 2022

Samverkande vårdspecialister på Hermelinen ger snabb och effektiv hjälp

En olycka ställde till det för Marcus Zerpe, som fick riktigt ont i sin handled. Efter ett besök hos fysioterapeut, två läkarbesök och en magnetröntgen, allt inom en vecka, är han nu på bättringsvägen och imponerad över det effektiva bemötandet hos Hermelinen. – Jag är tacksam att de finns där när jag behöver hjälp. Deras kunniga team av specialister samverkar och ser till att jag kan komma tillbaka så fort det bara går.

Marcus trodde först inte det var så illa ställt med handleden men fysioterapeuten på Hermelinen rådde honom efter konsultation att genast gå vidare till specialistvård. Han fick komma till en ortoped samma eftermiddag.

– Efter undersökning kunde läkaren konstatera att en magnetröntgen behövde göras och jag fick tid samma vecka. Det är verkligen häftigt hur snabbt och smidigt allt gick.

 

Hela värdekedjan under ett tak

Genom unik samverkan inom friskvård, rehabilitering och sjukvård gör Hermelinen det enkelt för människor att få hjälp, oavsett var i livet de befinner sig.

Hermelinen är Norrbottens största privata vårdgivare. Med verksamheter i Luleå, Kiruna och även ett nytt hälsonav under uppbyggnad i Boden, så hjälper Hermelinen människor att leva ett hållbart liv.

 

Nytt perspektiv på hälsan

Med en sjukförsäkring och ett gott råd från Hermelinens fysioterapeut, så kunde Marcus snabbt komma vidare till Hermelinens Specialistvård för en tid hos läkaren och vidare vård.

– Det blir så tydligt när man hindras från att röra sig som vanligt. Allt påverkas, både vardag och arbete. Jag är glad att ha hälsan med mig men när jag behöver, finns ett samspelt team på Hermelinen, redo att hjälpa till.

 

Lider du av problem med muskler och leder? Boka en privat konsultation hos vår ortoped Mats Angerud.
Besöket kostar 1650kr. Frikort gäller ej.
 
 
Den goda arbetsmiljön
Den goda arbetsmiljön
19 april 2024

Den 28 april är det arbetsmiljödagen, en dag som FN har dedikerat till dagen för säkerhet och...

Företagssköterska till Hermelinen Företagshälsa
Företagssköterska till Hermelinen Företagshälsa
17 april 2024

Vill du bli en av oss? Just nu söker vi en legitimerad sköterska, gärna med vidareutbildning inom...

Sekreterare/vårdadministratör till Hermelinen i Sävast
Sekreterare/vårdadministratör till Hermelinen i Sävast
12 april 2024

Vi söker dig som vill bidra med kunskap och attityd att i fräscha, funktionella lokaler vara med...

By Formsmedjan. Powered by Yago