Hoppa till innehållet
1 september 2022

Vi söker en kundansvarig sköterska

Vill du bli en av oss? Just nu söker vi en legitimerad sköterska, gärna med erfarenhet av företagshälsa eller inriktning distriktsköterska. Vi är en helhetsleverantör inom hälsa och arbetsmiljö och vårt uppdrag bottnar i att vägleda, stötta och leverera tjänster för att bidra till ett hållbart liv.

Boden växer och så även vi på Hermelinen. Nu bygger vi vidare på vårt hälsonav och öppnar en vårdcentral och en företagshälsa intill vårt befintliga gym. Detta för att kunna skapa en plats för hälsa- och välbefinnande även i Boden men också för att bidra till samhället med friska invånare och hållbara arbetsplatser och företag. Vi arbetar för att skapa ett samhälle som våra barn kan vara stolta över.

Vi söker dig som är relationsskapande och trivs i sociala sammanhang. Du har goda kommunikativa förmågor i både svenska och engelska och tar dig an uppgifter på ett lösningsinriktat och positivt synsätt.

Tjänsten som sköterska i vårt nya hälsonav innebär självständigt tänkande, initiativtagande och en vilja att bidra till gruppens trivsamma klimat - du är en viktig del av att skapa en gemensam och trivsam arbetsplats. Resor ingår även i tjänsten. Kunskaper inom hälsa och arbetsmiljö är positivt och har du dessutom tidigare erfarenhet av företagshälsa eller som distriktsköterska så är det meriterande. Tjänsten startar inledningsvis i Luleå.   

Vi erbjuder ett spännande och lärorikt arbete, som bjuder på såväl utveckling som roliga kollegor och spännande kunder. Hos oss kan du skapa skillnad för framtidens Norrbotten.

Du kommer att arbeta i nya trivsamma lokaler med drivna kollegor som bidrar till en god arbetsmiljö. Vi tar hand om varandra och är stolta över vår sammanhållning.

Stor vikt läggs vid personliga egenskaper – vi vill att du ska trivas.
Vi ser fram emot att höra av dig!

 

Ansökan och frågor

Lisa Morin
Vice VD Hermelinen
Verksamhetschef Företagsservice
Tel: 070 - 3102343
Mejl: Lisa.morin@hermelinen.se

Intervjuer kommer ske löpande.

Tillträde: Under hösten eller enligt ök.

 

Att jobba på Hermelinen

Vår vision är att vara ett hållbart företag och samhällsaktör som våra barn är stolta över. Genom att ständigt utveckla oss själva och våra produkter bidrar vi till ett bättre samhälle och friskare liv för våra kunder, oavsett var i livet de befinner sig. Vi ska erbjuda en arbetsplats där all personal har möjlighet att påverka och samtidigt jobba med det de är bäst på.

Den goda arbetsmiljön
Den goda arbetsmiljön
19 april 2024

Den 28 april är det arbetsmiljödagen, en dag som FN har dedikerat till dagen för säkerhet och...

Företagssköterska till Hermelinen Företagshälsa
Företagssköterska till Hermelinen Företagshälsa
17 april 2024

Vill du bli en av oss? Just nu söker vi en legitimerad sköterska, gärna med vidareutbildning inom...

Sekreterare/vårdadministratör till Hermelinen i Sävast
Sekreterare/vårdadministratör till Hermelinen i Sävast
12 april 2024

Vi söker dig som vill bidra med kunskap och attityd att i fräscha, funktionella lokaler vara med...

By Formsmedjan. Powered by Yago