Hoppa till innehållet
6 februari 2018

Plastikkirurgi i Luleå

Art Clinic är en av landets ledande specialistkliniker inom plastikkirurgi, ortopedi och ryggkirurgi med verksamheter i Göteborg, Jönköping och Uppsala. Koncernen finns även representerade med ett antal mottagningskontor på ett flertal andra städer bl.a. Malmö, Växjö, Borås, Skövde, Västerås, Stockholm och Borlänge.

På kliniken i Luleå kommer vi kunna erbjuda både konsultation och operation utförda av specialistutbildade plastikkirurger med lång och gedigen erfarenhet inom estetisk och rekonstruktiv plastikkirurgi. På plats kommer operativa ingrepp såsom: Bröstkirurgi, Ögonlocksplastik, Ansiktskirurgi, Bukplastik mm. att utföras.

”Vi ser fram emot att få utveckla plastikkirurgin i Norrland tillsammans med Hermelinen som är en ansedd klinik i Luleå med mångårig erfarenhet av att bedriva specialistsjukvård. Vi skall tillsammans bedriva specialistvård med fokus på kvalitet, trygghet, omsorg och utveckling”
Ronnie Pettersson VD och grundare av Art Clinic

”Vi på Hermelinen är mycket glada över samarbetsavtalet med Art Clinic. De har mångårig erfarenhet av estetisk kirurgi och är kända för att ha kompetenta kirurger. Vi kan känna oss trygga med att de delar våra värderingar om kontinuitet och kvalitet och det är särskilt viktigt i dessa dagar när vi läser i pressen om oreglerad verksamhet inom skönhetsindustrin. Vi är måna om att ha specialistutbildade läkare och sjuksköterskor som sköter den delen – allt för att patienten ska kunna känna sig trygg.” 
Lisbeth Engelmark VD Hermelinen

 

Hans fick en ny höftled och körde cykelvasan fyra månader senare
Hans fick en ny höftled och körde cykelvasan fyra månader senare
26 november 2020

Med rätt diagnos, snabb operation och träning var Hans Engström tillbaka på jobbet efter bara...

Hermelinen sports concussion center höll föreläsning
Hermelinen sports concussion center höll föreläsning
26 november 2020

Rätt diagnos och rätt behandling för hjärnskakning. Hermelinen Sports Concussion Center. Hela 251...

Bufff Norrbotten tilldelas 11 420 kr av Hermelinenfonden
Bufff Norrbotten tilldelas 11 420 kr av Hermelinenfonden
20 november 2020

Hermelinenfondens andra ansökningsperiod för i år är avslutad. Mottagaren för denna gång är Bufff...

By Formsmedjan. Powered by Yago