Hoppa till innehållet

Vanliga frågor och svar Fysioterapi

Utfärdar ni invaliditetsintyg?

Ja, läs mer på vår hemsida.

Vilka operationer kan man göra hos er och betala privat? Kostnader?

På Hermelinen utför vi ett stort utbud operationer. Vi har ortopeder, allmänkirurger, kärlkirurger, öron/näsa/halskirurger, och plastikkirurger som opererar hos oss. Det kan vara allt från ortopediska knä- och höftplastiker eller artroskopier. Kärlkirurgi i form av åderbråck, tonsillektomier och septumplastiker. Inom plastikkirurgi utför vi bröstförstoring och -reduktioner, ögonlocksoperationer, ansiktslyft mm. Operationerna betalar du själv eller via ditt försäkringsbolag. Kostnaderna varierar naturligtvis beroende på vilken operation det handlar om och om det behövs narkos eller inte. Ett exakt pris får du av kirurgen under din konsultation.

Får man komma till er utan remiss?

Ja, alla är välkomna att söka till oss, du behöver inte ha en remiss.

Gäller frikort hos er?

Ja, när det gäller läkarbesök så gäller frikort. Dock inte när det gäller sjuksköterskebesök eller konsultationer. Priset för sjuksköterskebesök är 200kr och för konsultation 700kr.

Har ni akuta tider?

Nej. Vissa av våra läkare har korta väntetider. Vem som har lediga tider kan du se på vår hemsida och lätt boka tid när det passar dig.

Jag vill ha en fast läkarkontakt, är det möjligt?

Hos oss kan du träffa en specialistläkare för de besvär du har. Många kommer på flera återbesök för att följa upp sin sjukdom eller skada. Det kan hända att just din sjukdom eller skada kräver ännu en kompetens i form av annan specialistläkare eller annan profession. Vi hjälper dig att hamna i rätta händer antingenhos en specialist på Hermelinen eller inom den offentliga vården via remiss.

Kan man sättas upp på en återbudslista?

Vi har ett högt tryck på våra läkartider och har ingen återbudslista.

Kan ni läsa landstingets journaler?

Vi kan inte läsa landstingets journaler och de kan inte läsa våra.

By Formsmedjan. Powered by Yago