Hoppa till innehållet

Idrottsmedicin

  • Regionfinansierad
  • Försäkring
  • Betala själv
  • Företag

Våra kunder

Vi finns för alla. Ung som gammal, otränad som vältränad, vi tar emot med öppna armar och sinnen. Du kan komma som privatperson, via landstinget, via din försäkring eller din arbetsgivare

Betala Själv

Kunden står för samtliga kostnader. Vi kan förmedla kontakt till olika finansieringsmöjligheter.

Företag

Vi hjälper till med att hitta rätt sjukvårdsförsäkring för företaget och för den anställde som, därmed, kan få snabb, trygg, effektiv vård och behandling vid behov.

Försäkring

Försäkringsbolagen står för kostnaderna utifrån överenskomna regler.

Regionfinansiering

Här gäller samma priser som i offentlig hälso- och sjukvård. Högkostnadsskydd gäller.

 

Idrottsmedicin är ett specialistfält inom sjukvården som baserar sig på människans förmåga att röra sig, motionera och ibland tävla. Fysisk aktivitet ingår i detta specialfält vilket innebär att många insatser handlar om att hjälpa människor att kunna promenera, balansera eller allmänt vara igång i vardagen.

Vi riktar oss både till dig på elitnivå som till dig som idrottar mer för ditt eget välbefinnandes skull. Vårt mål att ge varje individ möjlighet att utöva sin idrott på den egna högsta nivån. Idrottsmedicin syftar till att behandla de skador och sjukdomar som hindrar dig från detta och verksamheten bygger på grundstenarna rätt fysisk träning, förebyggande åtgärder, rätt rehabilitering i rätt tid samt kunskap och utveckling. 

Kontakta Vårdcentral Kontakta Specialistsjukvård Chatta med Specialistsjukvård
By Formsmedjan. Powered by Yago