Hoppa till innehållet

Årskort med hälsokontroll

Boka
  • Betala själv

Våra kunder

Vi finns för alla. Ung som gammal, otränad som vältränad, vi tar emot med öppna armar och sinnen. Du kan komma som privatperson, via landstinget, via din försäkring eller din arbetsgivare

Betala Själv

Kunden står för samtliga kostnader. Vi kan förmedla kontakt till olika finansieringsmöjligheter.

Företag

Vi hjälper till med att hitta rätt sjukvårdsförsäkring för företaget och för den anställde som, därmed, kan få snabb, trygg, effektiv vård och behandling vid behov.

Försäkring

Försäkringsbolagen står för kostnaderna utifrån överenskomna regler.

Regionfinansiering

Här gäller samma priser som i offentlig hälso- och sjukvård. Högkostnadsskydd gäller.

 

Med träning och regelbundna hälsokontroller ger du dig själv de bästa förutsättningarna för en god hälsa, både nu och på sikt.

I vårt Årskort med hälsokontroll kan du, utöver ditt vanliga träningskort, även välja mellan stor och liten hälsokontroll.

Boka ett möte med vår medlemsrådgivare Annika för att teckna årskortet och boka in hälsokontroll.

Pris från 586 kr/månad.

Liten hälsokontroll

I en liten privat hälsokontroll så träffar du en sjuksköterska.

Sjuksköterskan tar din vikt, längd midjemått och räknar ut ditt BMI.

Blodprover
Glukos (socker i blodet), järnvärde, blodfetter, blodvärde och njurvärden. Är du kvinna tas ett prov på sköldkörteln och är du man så kollar vi ditt PSA-värde.

Uppföljning
När provsvaren kommit så skickas de hem till dig med en förklaring på provsvaren och eventuell rekommendation för vidare utredning eller behandling.

Stor hälsokontroll

I en stor privat hälsokontroll så träffar du först en sköterska som tar din längd, vikt och räknar ut ditt BMI.

Undersökning
Du får göra vilo-EKG, blodtrycksmätning och hörselkontroll.

Blodprover
Glukos (sockervärdet), blodfetter, salter, njur- och levervärden. Är du kvinna kollar vi hur sköldkörteln mår och hos män tas ett PSA-värde. Du får även lämna ett urinprov där vi kan se om det finns bakterier, blod eller socker som kan tyda på diabetes. Du får även lämna ett avföringsprov där vi tittar efter blod i avföringen.

Uppföljning
Efter detta får du en läkartid 1-2 veckor senare så att läkaren har alla provsvar inför ert besök. Där går ni igenom provsvaren och råd inför vidare behandling eller bara ett konstaterande att just nu är allt bra.

Om vi upptäcker avvikelser på proverna eller undersökningen som kräver vidare åtgärder eller utredning så skickar läkaren en remiss till din hälsocentral. 

Reception

Annika Norman
Annika Norman
Medlemsrådgivare
Medlemsrådgivare
By Formsmedjan. Powered by Yago