Hoppa till innehållet

Sävast

Välkommen till vår nya anläggning i Sävast! Träna med Hermelinen på den helt nya anläggningen i Nybygget på Boden Business Park – portarna slår upp den 1 oktober 2019. Köp träningskort innan premiären och få de 6 första månaderna för halva priset.

Ta del av utbudet i våra helt nybyggda lokaler i Nybygget. Här erbjuds såväl styrketräning med fria vikter och maskiner som utrustning för motionsträning. Gymmet kommer att vara ett nyckelgym med generösa öppettider och bemanning under vissa tider.

Anläggningen i Sävast är vår första utanför Luleå, belägen i den sjudande företagsnoden Boden Business Park, 10 minuters bilresa från centrala Boden. Vi välkomnar alla att börja träna på den nya anläggningen – hyresgäster på Boden Business Park, Sävastbor och Bodensare med flera.

Nära till gymmet finns även Boden Business Parks restaurang som serverar smakrika och varierade matupplevelser. I vinter öppnar den nya restaurangen i Nybygget som bland annat kommer att erbjuda matiga sallader och vegetarisk kost.

 

Öppningserbjudande

Teckna träningskort senast den 30 september och betala endast halva priset det första halvåret – 184 kr/månad (ord. pris 369 kr/månad), bindningstid 15 månader. 

Fram till premiären bjuder vi även på anslutningsavgiften (värde 299 kr).

Du som hämtar ut ditt kort till Sävast på cityanläggningen i Luleå mellan 1 augusti och 30 september kan dessutom träna fritt i Luleå fram tills öppningen.

 

Redan medlem? 3 gym till priset av 1!

Som medlem på cityanläggningen i Luleå kommer du från den 1 oktober även ha tillgåg till Sävastanläggningen, precis som gymmet på Ålgatan redan gör.

 

 

Hermelinens värdekedja

Liksom i våra andra anläggningar erbjuds du här en ingång i vår unika värdekedja, utvecklad för våra kunders välmående och för ett hållbart liv. Vårt mål är att finnas där för dig både när kroppen säger ifrån och när du bara vill ha fortsatt god hälsa. Framöver kommer Hermelinen även att ta sitt första steg in i den digitala sjukvården, så håll utkik efter mer information!

Har du några frågor? Hör av dig i formuläret eller ring 0920-40 23 00.

 

Kontakta Hermelinen Träning


Ditt ärende hanteras endast av personal på Hermelinen.
Meddelande och personuppgifter raderas från servern då det besvarats och behandlats.

By Formsmedjan. Powered by Yago