Hoppa till innehållet

Luleå Ålgatan

Träna när du vill på vårt nyckelgym på Ålgatan. Gymmet är öppet dygnet runt, vilket gör att du kan anpassa träningen helt efter dina förutsättningar och ditt schema.

Gymmet är beläget på Ålgatan 17, nära centrum i stadsdelen Skutviken i Luleå. I anslutning till anläggningen finns gratis parkeringsplatser för dig som vill ta bilen till och från träningspasset.

Här kan du träna i lugn och ro utifrån ditt eget träningsprogram. Här finns fria vikter samt maskiner för styrketräning och konditionsträning. Den fräscha och luftiga anläggningen har en öppen planlösning och renoverades vid inflyttningen 2018.

Luleå Ålgatan passar bra för dig som vill träna när du vill. Som kund på Hermelinen Luleå City kan du alltid träna på Ålgatan också!

Priser och villkor:
Ett abonnemang kostar 289 kr/månad. Nya medlemmar betalar en engångsavgift i form av en anslutnings- och kortavgift på 299 kr. Avtalstiden löper över 12 månader. Teckna kort under bemannade tider på gymmet eller på Hermelinen Luleå City.

Du får träna på på Luleå Ålgatan från och med 15 års ålder, med villkoret att målsman står som betalare för medlemmar under 18 år.  

 

 

Kontakta Hermelinen Träning


Ditt ärende hanteras endast av personal på Hermelinen.
Meddelande och personuppgifter raderas från servern då det besvarats och behandlats.

Funkar inte formuläret? Om du använder en annonsblockerare, t.ex. AdBlock, så kan det vara orsaken – inaktivera tillägget och prova att skicka formuläret igen.

Kontakt

Gymmet är bemannat:

Måndag: obemannat
Tisdag: 15.00-19.00
Onsdag: obemannat
Torsdagar: obemannat
Fredagar: 11.00-14.00

Linda Larsson: 076–896 39 54.
linda.larsson@hermelinen.se
Alternativt kontakta personalen på cityanläggningen: 0920-40 23 00.

 

 

Landstings-finansierad

Försäkring

Betala själv

Företag

Vi som jobbar här

Anläggningsansvarig Hermelinen24 och Hermelinen Sävast

Linda Larsson

Anläggningsansvarig Hermelinen24 och Hermelinen Sävast
By Formsmedjan. Powered by Yago