Hoppa till innehållet

Massage

Vi erbjuder halvkropps- respektive helkroppsmassage som omfattar 25, 55 eller 70 minuters massage. En lymfmassagebehandling tar 85 minuter. Du och din massör kommer överens om vilken behandling som passar dina önskemål och behov bäst. I samband med din bokning är du välkommen att gymträna, njuta i bastu, relax och varmvattenbassäng – det ingår i priset.

Förkyld? Att få massage är som ett träningspass. Om du inte kan tänka dig att träna eller hålla igång kroppen under en förkylning, då bör du även avstå från massagen.

Du kan välja mellan:

Klassisk massage
Djupgående massage som löser upp spänningar i hela kroppen och ger en behaglig och skön avslappning. Vi anpassar våra behandlingar efter dina behov. Massagen mjukar upp spända muskler och får din blodgenomströmning att öka, vilket också ökar din prestationsförmåga. Du får en djupare och lugnare andning vilket motverkar spänningar vid smärttillstånd. Massage har också och en lugnande effekt på nervsystemet.

Avspänningsmassage
En lugn massage med lätta rörelser som passar alla som vill ha en stunds avkoppling, vila och stressreducering. Massagen ges över hela kroppen, du ligger inbäddad i handdukar, och endast den kroppsdel som behandlas är bar. 

Djupgående och behandlande massage
Ökar och balanserar cirkulation och energiflöden genom att reglera och balansera nervsystemets spänningsläge till muskulatur, vävnader, organ och skelett. Detta är en lite tuffare behandling som kan liknas vid ”idrottsmassage” men kan även fås i lättare form om behov finns. Styrkan på djupgående och behandlande massage är medel till hård.

Lymfmassage
En lugnande behandling med goda resultat vid till exempel svullnader, celluliter, domningar i armar och ben eller vid trötthetssymptom. Stimulerar lymfsystemet att föra ut överskottsvätska och slaggprodukter ur kroppen. Trögt lymfsystem orsakas bland annat av spända muskler, ärrbildningar, mediciner, kost, stress, oro och inaktivitet.

Behandlingen tar 85 minuter och är en blandning av strykningar, muskelmassage, andning och tryck.

Pris (inklusive moms):

Halvkroppmassage 25 min: 450:-
Femkort:
2 055:-
Tiokort:
4 100:-

Helkroppsmassage 55 min:
755:-
Femkort: 3 450:-
Tiokort: 6 990:-

Helkroppsmassage 70 min: 945 :-

Avspänningsmassage 55 min: 755 :-

Lymfmassage 85 min: 990:-

Bokning

Landstings-finansierad

Försäkring

Betala själv

Företag

Vi som jobbar här

Massör

Kaisa Edvinsson

Massör
Massör

Joakim Johansson

Massör
By Formsmedjan. Powered by Yago