Hoppa till innehållet

Sommarerbjudande: Träna för 1 kr/dag

Glöm inte träningen i sommar – ta chansen att börja träna på Hermelinen! 18 maj till 18 augusti tränar du för en krona om dagen om du tecknar ett nytt medlemskap hos oss.

Ledig tid, egen tid... Sommaren spritter i  kroppen och då är det läge att ta vara på sommarens energi.  Just nu har vi ett erbjudande till dig som vill börja träna, men kanske inte har kommit till skott ännu. 

Träna för endast en krona om dagen mellan 18 maj och 18 augusti. Erbjudandet gäller endast för nya medlemmar vid tecknande av 12 månaders medlemskap från 19 augusti. Kan ej kombineras med andra erbjudanden.

Efter sommaren: 3 gym till priset av 1!
I oktober blir det extra förmånligt att träna hos Hermelinen. Då får du möjligheten att träna på 3 gym till priset av 1! I ditt medlemskap på Hermelinen Träning City ingår då även vår nyetablering i Sävast och Hermelinen Träning24 i Luleå. Läs mer om våra olika medlemskap här.

Om Hermelinen
Hermelinen är samhällsaktören som hjälper dig från symptom till ett hållbart liv. Vår unika samverkan mellan kompetenser inom friskvård, rehabilitering och sjukvård skapar kontinuitet och gör det enkelt för dig som kund. Välkommen – oavsett var i livet du befinner dig.

Kontakta våra medlemsrådgivare så hjälper vi till att hitta rätt träningskort för just dina behov.

 

Kontakta Hermelinen Träning


Ditt ärende hanteras endast av personal på Hermelinen.
Meddelande och personuppgifter raderas från servern då det besvarats och behandlats.

By Formsmedjan. Powered by Yago