Hoppa till innehållet

Psykoterapi

Psykoterapi innebär psykologisk behandling av psykiska, relationella och existentiella problem med grund i samtal. Psykoterapin innebär ett samarbete mellan psykoterapeut och patient i en trygg, sekretesskyddad relation.

Psykoterapi sätter fokus på att söka förståelse för varje unik individ och dennes upplevda svårigheter och är bra för personer som lider av olika problem, som depression, ångest, panikångest, stress, utmattningstillstånd, ätstörningsproblem, överätande, svårigheter efter sexuella övergrepp eller andra traumatiska upplevelser, livskriser, sorg/förluster, bearbetning efter sjukdomsbesked, barnlöshetsproblematik mm.

Psykoterapi är också till hjälp för att förändra sitt sätt att hantera relationer eller förändra sin bild av sig själv. Det avgörande är att personen själv har en önskan om att förstå sig själv bättre, och en vilja att åstadkomma en förändring.

Psykoterapi kan ges enskilt, i par eller i grupp.

Kontakt

Vid Hermelinen arbetar sedan 2015 socionom/legitimerad psykoterapeut Maria Lundström Sundin. Maria erbjuder individuell psykoterapi samt parterapi. I sitt arbete utgår hon från kbt, affektfokuserad terapi och emotionellt fokuserad parterapi.

Kontakta henne direkt: 072-576 91 00 eller: maria.lundstrom-sundin@hermelinen.se för mer information och tidsbokning.

Vid Hermelinen arbetar sedan april 2019 leg psykolog/leg psykoterapeut Anna Kahn-Kreku.  Anna är också specialist i klinisk psykologi och handledarutbildad i KBT. Anna har arbetat med KBT i hela sitt yrkesverksamma liv. Hon undervisar även vid Luleå Tekniska Universitet, LTU.

Kontakta henne direkt: 070-672 91 87 eller: anna.kahn-kreku@hermelinen.se för mer information och tidsbokning.

 

Bokning

Samtal med leg psykoterapeut eller leg psykolog är inte landstingsfinansierat och omfattas därmed inte av högkostnadsskydd. Privat betalning gäller.

Landstings-finansierad

Försäkring

Betala själv

Företag

Vi som jobbar här

Maria Lundström-Sundin

Socionom / leg psykoterapeut

Anna Kahn Kreku

Leg psykolog/leg psykoterapeut
By Formsmedjan. Powered by Yago