Hoppa till innehållet

Gruppträning

Ditt ärende
  • Betala själv

Våra kunder

Vi finns för alla. Ung som gammal, otränad som vältränad, vi tar emot med öppna armar och sinnen. Du kan komma som privatperson, via landstinget, via din försäkring eller din arbetsgivare

Betala Själv

Kunden står för samtliga kostnader. Vi kan förmedla kontakt till olika finansieringsmöjligheter.

Företag

Vi hjälper till med att hitta rätt sjukvårdsförsäkring för företaget och för den anställde som, därmed, kan få snabb, trygg, effektiv vård och behandling vid behov.

Försäkring

Försäkringsbolagen står för kostnaderna utifrån överenskomna regler.

Regionfinansiering

Här gäller samma priser som i offentlig hälso- och sjukvård. Högkostnadsskydd gäller.

 

Vi erbjuder närmare 80 pass per vecka och vårt utbud varierar mellan 24 och 30 olika passformer under säsongerna.

I utbudet hittar du pass som är uppbyggda på olika nivåer av styrka och kondition och i olika tidsintervaller. Du hittar dans- och koordinationspass lika väl som pass för kropp och själ. Dessutom har vi vår varmvattenbassäng vilket gör att vi också har Vattengympa i vårt utbud.

Som enda anläggning i Luleå har vi exklusiviteten att erbjuda det svenska träningskonceptet FortGjort. Här ges du möjligheten att få en effektiv, rolig, varierad och inspirerande träning på 25 minuter. Många av passen i ligger i anslutning till varandra, så de går att kombinera om du skulle vilja träna mer. Det ska vara roligt att träna och vi slutar när det är som roligast är en av FortGjorts deviser. Läs mer om FortGjort här www.fortgjort.se

Längre ner på den här sidan får du en mer ingående beskrivning av de olika passen.

Är du nyfiken på vad det innebär och vad som krävs för att vara instruktör hos oss? Kontakta anna.denarp@hermelinen.se, till henne kan du vända dig om du har några frågor, synpunkter eller idéer gällande gruppträning.

Passbeskrivningar 2020

VINTERSCHEMAT2020

Kontakt

anna.denarp@hermelinen.se

By Formsmedjan. Powered by Yago