Hoppa till innehållet

Fillers

Ditt ärende
  • Betala själv

Våra kunder

Vi finns för alla. Ung som gammal, otränad som vältränad, vi tar emot med öppna armar och sinnen. Du kan komma som privatperson, via landstinget, via din försäkring eller din arbetsgivare

Betala Själv

Kunden står för samtliga kostnader. Vi kan förmedla kontakt till olika finansieringsmöjligheter.

Företag

Vi hjälper till med att hitta rätt sjukvårdsförsäkring för företaget och för den anställde som, därmed, kan få snabb, trygg, effektiv vård och behandling vid behov.

Försäkring

Försäkringsbolagen står för kostnaderna utifrån överenskomna regler.

Regionfinansiering

Här gäller samma priser som i offentlig hälso- och sjukvård. Högkostnadsskydd gäller.

 

Restylane® slätar ut rynkor, framhäver ansiktets konturer, skapar fylligare läppar och föryngrar huden.

Behandlingarna anpassas till dina behov och resultaten syns omedelbart. Restylane® är en naturlig skönhetsprodukt som inte påverkar ansiktsuttrycken eller ansiktsrörelserna. Mer än 20 miljoner behandlingar med Restylane® har utförts över hela världen.
Restylane® är en kristallklar gel som injiceras i huden i små mängder för att återskapa volym och struktur. Restylane® är baserad på en  hyaluronsyra som liknar kroppens egen hyaluronsyra. Hyaluronsyran i Restylane® är icke-animalisk, vilket innebär att risken för allergiska- eller överkänslighetsreaktioner är minimal och att hudtester inte behövs.

Resultaten av en behandling är långvariga, utan att vara permanenta, vilket ger dig frihet att välja om du vill behålla effekten. Effekten av en behandling syns vanligen mellan sex och tolv månader. För att bibehålla resultatet i läpparna behövs normalt en uppföljningsbehandling inom sex månader.

 

Kontakt

Mona Ovmar

By Formsmedjan. Powered by Yago