Hoppa till innehållet

Barn och unga i Luleå

Under 2018 kommer vi på Hermelinen arbeta med olika hälsoprojekt riktade mot Luleås unga befolkning. Det är tufft att vara ung, det är även en stor utmaning att vara en ung ny familj.

Redan från tidiga år tror vi att goda livsvanor behöver bli vardag. Rolig motion, rätt kost, ordentligt med vila och sömn, rätt hjälp om något händer samt möjlighet att umgås med vänner och familj. Alla dessa aspekter och fler där till hör till att få en bra början på det vi har valt att kalla en ung människas Livsresa.

Vi kommer inleda detta arbete med en förutsättningslös arbetsdag 20e september 2018, här har vi bjudit in ett antal aktörer som vi vill träffa för att diskutera friskvård och sjukvård på ett brett plan.

Inledningsvis har vi valt att inte fokusera på idrottsrörelsen samt andra ideella organisationers fantastiska arbete i detta verksamhetsfält. Dessa aktörer ser vi framför oss att involvera längre fram i processen.Vi har bestämt oss att göra skillnad, alla barn och ungdomar måste ges chansen till ett hälsosamt liv och uppväxt. Detta oavsett etnisk bakgrund, funktionella och emotionella variationer.

Blir du intresserad av ämnet och vill medverka på något sätt kan du höra av dig till; lars.lundgren@hermelinen.se.

 

Landstings-finansierad

Försäkring

Betala själv

Företag

By Formsmedjan. Powered by Yago