Hoppa till innehållet
Plastikkirurgi i Luleå
6 februari 2018

Plastikkirurgi i Luleå

Art Clinic är en av landets ledande specialistkliniker inom plastikkirurgi, ortopedi och ryggkirurgi med verksamheter i Göteborg, Jönköping och Uppsala. Koncernen finns även representerade med ett antal mottagningskontor på ett flertal andra städer bl.a. Malmö, Växjö, Borås, Skövde, Västerås, Stockholm och Borlänge.

På kliniken i Luleå kommer vi kunna erbjuda både konsultation och operation utförda av specialistutbildade plastikkirurger med lång och gedigen erfarenhet inom estetisk och rekonstruktiv plastikkirurgi. På plats kommer operativa ingrepp såsom: Bröstkirurgi, Ögonlocksplastik, Ansiktskirurgi, Bukplastik mm. att utföras.

”Vi ser fram emot att få utveckla plastikkirurgin i Norrland tillsammans med Hermelinen som är en ansedd klinik i Luleå med mångårig erfarenhet av att bedriva specialistsjukvård. Vi skall tillsammans bedriva specialistvård med fokus på kvalitet, trygghet, omsorg och utveckling”
Ronnie Pettersson VD och grundare av Art Clinic

”Vi på Hermelinen är mycket glada över samarbetsavtalet med Art Clinic. De har mångårig erfarenhet av estetisk kirurgi och är kända för att ha kompetenta kirurger. Vi kan känna oss trygga med att de delar våra värderingar om kontinuitet och kvalitet och det är särskilt viktigt i dessa dagar när vi läser i pressen om oreglerad verksamhet inom skönhetsindustrin. Vi är måna om att ha specialistutbildade läkare och sjuksköterskor som sköter den delen – allt för att patienten ska kunna känna sig trygg.” 
Lisbeth Engelmark VD Hermelinen

 

Fler nyheter

14 augusti 2018

Barn och ungas framtid i Luleå

Under 2018 kommer vi på Hermelinen arbeta med olika hälsoprojekt riktade mot Luleås unga befolkning. Det är tufft att vara ung, det är även en stor...Ladda fler