Hoppa till innehållet

Vill du jobba med oss?

Hermelinen är det unika privata vård- och friskvårdsföretaget. Vi har både spetskompetens och bredd inom våra respektive områden. Vår övertygelse är att följa våra kunder från symtom till ett hållbart liv. Alla är viktiga när vi tillsammans arbetar stenhårt för våra kunder och deras hälsa.

Vår vision är att vara ett hållbart företag och samhällsaktör som våra barn är stolta över. Genom att ständigt utveckla oss själva och våra produkter bidrar vi till ett bättre samhälle och friskare liv för våra kunder, oavsett var i livet de befinner sig.

I de olika verksamheterna Sjukvård, Träning, Fysioterapi, Hud och plastikkirurgi och Företagsservice samverkar våra olika kompetenser. Som anställd här är man en del av Hermelinen som helhet. Det betyder att du kan komma att arbeta även mellan de olika avdelningarna – vårt samarbete och samverkan är ju en del i varför våra kunder är nöjda med oss.

Kom till oss för ett spännande och lärorikt arbete, som bjuder på såväl utveckling som roliga kollegor och fina kunder.

Hittar du inte den tjänst du söker? Hör gärna av dig ändå om du är intresserad av att arbeta på Hermelinen. Kontakta oss också om du är intresserad av att arbeta som gruppträningsinstruktör eller PT.

By Formsmedjan. Powered by Yago