Hoppa till innehållet
23 mars 2022

Vi söker en säljande koordinator

Vill du bli en av oss? Just nu söker vi en säljande koordinator till Hermelinen företagsservice. Vi är en helhetsleverantör inom hälsa och arbetsmiljö och vårt uppdrag bottnar i att vägleda, stötta och leverera tjänster för att bidra till ett hållbart arbetsliv.

Vi söker dig som är relationsskapande, trivs i sociala sammanhang och har erfarenhet av näringslivet i Norrbotten. Du har goda kommunikativa förmågor med ett lösningsinriktat och positivt synsätt. Du är strategisk, med affärsmässiga erfarenheter samt intresse för ekonomi i praktiken.

Tjänsten som koordinator innebär självständigt tänkande och initiativtagande och en vilja att bidra till gruppens trivsamma klimat. Kunskaper inom hälsa och arbetsmiljö är positivt och det som saknas kommer vi se till att stärka dig i.

I ditt uppdrag ingår nykundsbearbetning, offerter, förhandling och avtalsskrivning. Du tar emot mejl/telefonförfrågningar från befintliga kunder, vara delaktig att planera mer omfattande kundaktiviteter. Som koordinator är du en nyckelperson i hela företagsservice tvärprofessionella teamarbete.

Kom till oss för ett spännande och lärorikt arbete, som bjuder på såväl utveckling som roliga kollegor och spännande kunder. Hos oss kan du skapa skillnad för framtidens Norrbotten.

Du kommer att arbeta i trivsamma lokaler med drivna kollegor som bidrar till en god arbetsmiljö. Vi tar hand om varandra och är stolta över vår sammanhållning.

Stor vikt läggs vid personliga egenskaper – vi vill att du ska trivas.

Vi ser fram emot att höra av dig!

Ansökan och frågor

Lisa Morin
Vice VD Hermelinen
Drift/Försäljningschef Företagsservice
Tel: 070 - 3102343
Mejl: Lisa.morin@hermelinen.se

Tillträdande för tjänsten: maj/juni
Intervjuer kommer ske löpande

Att jobba på Hermelinen
Vår vision är att vara ett hållbart företag och samhällsaktör som våra barn är stolta över. Genom att ständigt utveckla oss själva och våra produkter bidrar vi till ett bättre samhälle och friskare liv för våra kunder, oavsett var i livet de befinner sig. Vi ska erbjuda en arbetsplats där all personal har möjlighet att påverka och samtidigt jobba med det de är bäst på.

Behandla smärta med VR
Behandla smärta med VR
23 juni 2022

Behandling av nacksmärta och huvudvärk med modern teknologi Sedan några år medverkar...

Häng med till receptionen
Häng med till receptionen
23 juni 2022

Receptionen är det första du ser när du kliver in hos oss, på Hermelinen på Sandviksgatan i...

Sommar med Hermelinen – i vårt egna magasin
Sommar med Hermelinen – i vårt egna magasin
23 juni 2022

Hos oss på Hermelinen är det mycket som händer, vi växer och gör många bra och spännande saker...

Tillgänglighet på hermelinen.se
By Formsmedjan. Powered by Yago