Hoppa till innehållet

Hermelinen Hälsopepp

 

                            

 

Nu är sammanhållning viktigare än någonsin

Nu när många kollegor arbetar hemifrån eller är spridda på olika projekt är det änu viktigare att hålla den sociala kontakten och peppa varandra till regelbunden motion. Gå med i Hermelinens hälsopepp och inspirera andra med dina motionspass så kommer du få massor av pepp och uppmuntran tillbaka.

Alla kan vara med
Alla kan vara med - på lika villkor. Oavsett motionsnivå. En rask promenad är lika mycket värd som ett maraton. Inga pekpinnar, du väljer själv vilken motionsform som passar dig. Det enda kravet är minst 30 minuters sammanhängande motion där du får upp pulsen. Inga pekpinnar eller konstiga omräkningar i kalorier eller poäng.Det viktiga är du gör det du gillar och som passar din vardag.

Den största hälsonyttan för företaget är att denna tjänst når ut och inspirerar till fysisk aktivitet hos dem som vid start uppger att de är fysiskt inaktiva (mindre än 1 pass/vecka). Statistiken visar att hela 92% av dessa börjar träna så pass mycket så att de efter aktiviteten inte längre kan räknas som inaktiva. I snitt har de kommit upp i 224 minuters aktivitet/vecka. WHOs rekommendationer för ett hälsosamt liv är 150 minuter.

Enkelt
Det är väldigt enkelt. På startdagen får alla deltagare en inloggningslänk till sin grupp kollegor online. Varje gång du sedan har motionerat delar du passet, gärna med bild och kommentar, enkelt via web eller mobilen. Vårt gemensamma mål är att klara minst 2 pass/vecka under aktiviteten. Det är  en lättanvänd applikation som fungerar lika bra på din mobil eller dator. Tjänsten kan enkelt kopplas till RunKeeper så alla pass över 30 minuter importeras och delas med din grupp.

Valfrihet att göra det man själv tycker om
Raska promenader, yoga, dans, löpning, golf, skidor, gym, cykling eller badminton.
Alla typer av motion räknas och alla pass är värda lika mycket.

Det här kan du räkna med
Medarbetare med förbättrad kondition och engagemang = bättre produktivitet och mer energi på jobbet. Bättre sammanhållning, skapar snackis runt fikabordet och man hittar nya sidor hos varandra som inspirerar och skapar gemenskap. 

 
 
Intresserad och vill veta mer? Kontakta kajsa.h.pettersson@hermelinen.se.
 
 
 
 
 
 
 
By Formsmedjan. Powered by Yago